2777
2789

اینو ۳ سال پیش کشف کردم😂ولی حال نداشتم تاپیک بزنم بگم 

شاید خودتونم بدونید😇 بالای هر تاپیکی یک لینک هست اونجا شماره ی تاپیک رو زده مثلا:

این یکی از تاپیکای امشب بود 😁تا اینجا ۵ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۹۴۷ تاپیک ثبت شده😎

خب😐

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب که چه

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
وای آرسو سلام😍 به این بهونه اومدم تاپیک زدم دلم تنگ شده بود

خوب کردی قشنگ جان😍😍😍

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
خودت خوبی؟دخترت خوبه؟بعد از ۲ سال و نیم اومدم البته هر روز میومدما ولی پست نمیذاشتم یعنی کاربری نداش ...

قربونت برم خوبیم ما... تو خوبی

منم زیاد نمیومدم دو روزه باز دارم میام😄

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐