امروز فهمیدم دوست پسر سابقم که از قضا هنوز دوسش دارم و بهش فکر میکردم و امیدوار بودم برگرده با یکی دیگه رل زده ولی مشکل اینجاست من فکر میکنم هیچکس واسم اون نمیشه حالم خیلی بده به نظرتون فراموش میشه به نظرتون منم امکان داره دوباره عاشق شم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هوووووو آره بابا کلی وقت داری . همچین طرف رو یادت بره ها عکسش هم ببینی هیچ احساسی نداشته باشی . بله از خدا بخواه یه انسان جلوی پات بگذاره . امید ببند . برات معجزه میکنه . مثل خودم که دو سال پیش با همسر خوبم آشنا شدم . هدیه ی خداست
خیلی ادم تو این دنیا هست که ممکنه ما شدیدا عاشقشون بشیم ولی ممکنه هیچ وقت خیلیاشونو نبینیم و بهشون برنخوریم
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»