2777
2789
عنوان

مشکلش چی بود حذف کردین این تایپکو

82 بازدید | 9 پست

سوال:شده گاهی با دیدن کوچیک ترین چیز از اطرافیانتون بهشون حسودی کنین ته دل منظورم به عشق بینشونه(البته اینم همیشه بگین که عشقشون زیاد تر بشه)

حتی از فکر کردن بهشون کلا عشق بینشون بیاد تو ذهنتون؟

شوهر من مرد بسییییار محترمی هست چشم پاک .ادم درست کار و حلال .دست و دل باز برامون  زحمت کش و کاری ....... ولی تنها ایرادی که داره کم حرف و اهل کلمات عاشقانه نیست و تو جمع از ادم فراری به ضاهر و لباس  بی توجه مگر اینکه خودت نظر بخوای و با زور به جواب میرسونتت ...سرد مزاج  .بار ها و بارها گفتم از این اخلاقاش بدم میاد ولی🙃🙃۸ بجز عزیزم خانومم خانوم کوچولو چیزی بلد نیست در حالی که یه کتاب براش حرف میگم

قبل بچه باز بهتر بودیم الان 😔

سختی کار اون

خستگی من

بی خوابی بچه

باز عشق ی زوج اومد تو ذهنم و حس حسادت و مقایسه افتاد به جونم

بار ها حرف زدم ولی نشد که بشه اونایی که حوصله دارن بیان درد و دل یا راه کار یا ی چیزی که ارومم کنه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

اسی اجازه هست؟

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بفرما.تایپک خودم بود حذف شد 

بچه ها بیاین تو تاپیک منم نظر بدین مرسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5255863/خوشگلا-بیاین-راجع-به-لباس-فرمالیتم-نظر-بدین-با-عکس

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
چند وقته بچه دار شدی

۹ ماه.

کلا ۹ ماه بارداری و ۹ ماه بعدش سر جمع به ۱۰ بار به زور میرسه با هم بودنمون

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت