2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟؟؟؟

126 بازدید | 20 پست

همکار شوهرم زن داره یه بچه دوساله هم داره حالا از ی طریقی متوجه شدم با ی دختر در ارتباطه ک از زیر زبون شوهرمم کشیدم میگه آره بعد جالبیش اینه اون دختره مربی مهده بچه همکار شوهرم تو همون مهده .چندبار با هم بیرون رفتیم با خانومش تقریبا دوستم بنظرتون بهش بگم‌ خودم دلم میخواد بگم ولی میگم شاید با اینکارم همه چی بدتر شه بعدش با شوهر خودمم ب مشکل بخورم‌ ولی میرم پروفایل دختره رو‌میبینم حالم بهم میخوره زنیکه عوضی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خیانت زیاده😳

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

نگو زندگیشو به اختلاف ننداز

به شوهرت بگو باهاش حرف بزنه بگه زنت یفهمه واست بد میشه

تو نگوووووو   جلو دهنتتتتووو بگیرررر   

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

بگو چون هرزنی حقشه بدونه ولی بهش بگو اسمی از تو نبره

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

اکثر زنایی که شوهرشون داره خیانت میکنه کاملا خبر دارن فقط سرشونو مثل کبک کردن زیر برف به روی خودشون نمیارن و وانمود میکنن خبر ندارن

وگرنه اولین کسی که متوجه خیانت یه مرد میشه همسرشه

یه زن واسه فهمیدن این چیزا نیاز به مدرک نداره 

حسش سریع بهش میگه ولی خودشو گول میزنه!

{ خانم هستم }

عزیزم مگه شما فوضووووول هستی ، به زندگی و شوهر خودت برس ، دخالت تو این کارا آخر و عاقبت نداره ،  میگی،بعد یه ماجراهای پیش میاد اونوقت باید جواب گو باشی  ، ببخش گلم با لحن بد نوشتم خواستم حتی فکرتمدرگیر نکنی ، بازم ببخش گفتن شما صلاح نیست😘

نمیدونم

ولی من خودم اگگگگ پارتنرم در حال خیانت باشه دلم میخواد بم بگن😐😐😐

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂