همکار شوهرم زن داره یه بچه دوساله هم داره حالا از ی طریقی متوجه شدم با ی دختر در ارتباطه ک از زیر زبون شوهرمم کشیدم میگه آره بعد جالبیش اینه اون دختره مربی مهده بچه همکار شوهرم تو همون مهده .چندبار با هم بیرون رفتیم با خانومش تقریبا دوستم بنظرتون بهش بگم خودم دلم میخواد بگم ولی میگم شاید با اینکارم همه چی بدتر شه بعدش با شوهر خودمم ب مشکل بخورم ولی میرم پروفایل دختره رومیبینم حالم بهم میخوره زنیکه عوضی
ن نمیگه من ک خدایی نکرده اگه باشم اصلا نمیگم کی گفته یجور وانمود میکنم فکر کنه خودم زرنگ بودم فهمیدم ولی حتما بهش بگو خودت زنی میدونی الان اون چ حالی داره چقدر داره بهش ظلم میشه حقشه ک بدونه من اگه بودم حتی یه لحظم معطل نمیکردم چون خیلی موضوع مهمیه هیچ زنی دوست نداره زندگیشو با کسی شریک شه
عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
عزیزم زن و شوهر آخرش آشتی میکنن بده شما میشین اصلا شاید مرده آمد باهات برخورد کرد ، اصلا دیگه موضوع رو تو خونه خودتم مطرح نکن ول کن هر کی خودش مسئول زندگیشه، خودتو درگیر نکن ، باز هر جور خودت صلاح میدونی