2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 20 پست
آخه میترسم تو دعوا یهو بگه من بهش گفتم 

ن نمیگه من ک خدایی نکرده اگه باشم اصلا نمیگم کی گفته یجور وانمود میکنم فکر کنه خودم زرنگ بودم فهمیدم ولی حتما بهش بگو خودت زنی میدونی الان اون چ حالی داره چقدر داره بهش ظلم میشه حقشه ک بدونه من اگه بودم حتی یه لحظم معطل نمیکردم چون خیلی موضوع مهمیه هیچ زنی دوست نداره زندگیشو با کسی شریک شه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ب شوهرتم بگو دیگه با اون دوستش نگرده یا اگع دیدی گوش نکرد حداقل رفت و آمدشو کمتر کنه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه شما فوضووووول هستی ، به زندگی و شوهر خودت برس ، دخالت تو این کارا آخر و عاقبت نداره ، &nbs ...

میدونم ک اگه بگم همه چی بهم میخوره ولی خودم رو‌ک میزارم جاش دوست دارم اگه من تو این شرایط بودم یکی بهم بگه

اتفاقا گفتم حالم ازش بهم خورد مرتیکه عوضی

چقدر خیانت زیاد شده خدا از هممون دور کنه

اتفاقا گفتم حالم ازش بهم خورد مرتیکه عوضی

عزیزم زن و شوهر آخرش آشتی میکنن بده شما میشین اصلا شاید مرده آمد باهات برخورد کرد ، اصلا دیگه موضوع رو تو خونه خودتم مطرح نکن ول کن هر کی خودش مسئول زندگیشه،  خودتو درگیر نکن ، باز هر جور خودت صلاح میدونی