2777
2789
عنوان

تهوع در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست
منم .از چ چیزایی حالت بد میشه ؟ 

من کلان همه بو یی باعث دل بهم خورد یم میشه کللن هوا استشمام میکنم عوووق میزنم

الان دوشبه ازغروب به بعد فقط آب میخورم لب به غذا نزدم

کلا ریتم عوووق میزنم😢😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا تا 5 ماهگی هست کم و بیش

دو سه ماه وسطش خوبی باز آخراش یکم بخاطر ترش کردن معدت داری

البته این روتینشه ممکنه تو جزو اون دسته باشی ک تا آخرش داشته باشن تهوع 

همه یه جور نیستن

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
نه عزیزم غربالگری اول رفتم چیزی نگفتن.احتمالن سونوی بعدی 18 هفته باشه

احتمالا پسره من تهوع خیلی شدید داشتم ب حد مرگ دکترمو عوض کردم خدا خیرش بده 3 تا آمپول واسم نوشت خیلی خوب بود واسه تهوع بود سفید رنگ بود فک کنم 

من تا آخررر حالت تهوع داشتم..و بالا می‌آوردم😑

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

توی ۳۷_۳۸ هفته بالا می‌‌آوردم😑😑 خیلی فشار میومد

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
وای خدایا منو نترسونید😫

نترس😀برای هرکسی متفاوته..

طبیعی هست زایمانت یا سزارین؟

سزارین میخام انجام بدم

بسلامتی باشه عزیزم❤❤