2777
2789
عنوان

برگردم؟!

639 بازدید | 67 پست

همه جوره دوسش دارم ولي دوريمون خيلي اذيتم ميكنه و نبودنش دلم ميخواد هر روز ببينمش هر روز باهم بريم بيرون ولي اون يه شهر ديگه اس و ١٤ سال ازم بزرگتر و مثل من دغدغه و هيجان نداره كه دم به دقه دلتنگ شه و بخواد سراغمو بگيره ولي خب من توجه ميخوام هرچقدرم بهش ميگم ميگه خوب نيستي... ولي ميگه كه خيلي عاشقمه ولي تاحالا ثابت نكرده... دوسال باهميم از راه دور فقط پارسال اومد شهرمون... منم ديگه خسته شدم از دوري بهش گفتم تو كه بهم توجه نميكني منم ميرم خدافظ اونم فقط گفت مرسي با استيكر ناراحت...

حالا دلم تنگ شده فقط صداشو بشنوم😓 و دوس ندارم از دستش بدم

چرا حس می کنم متاهله؟😐

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم هم درديم فقط مشكل من اينه كه همسايمونه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

اينم بگم كه ميخواست بياد ولي من نزاشتم احساس عذاب وجدان بهم دست ميداد كه كلي هزينه كنه بياد منو ببينه 🤦🏻‍♀️ بهش گفتم اينجوري نميخوام بعدش كه باز ميري🤦🏻‍♀️