2777
2789
عنوان

واکسن آنفولانزای نی نی ها

350 بازدید | 11 پست
سلام . میخوام بدونم مامانا واسه نی نی های زیر دو سال واکسن زدین؟ قصدشو دارین بزنین؟ یکی بگه من چیکار کنم ؟ نینی 8 ماهشه. تازه از یه سرماخوردگی خوب شده. هنوزم جون نگرفته. واسش بزنم؟ اخه وزن گیریش هم بده. نمیدونم چیکار کنم
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال که دخترم زد یکماه بعد از واکسن 6 ماهگیش بود همین موقع ها بود. تازه برای دفعه اول که می زنی دکتر می گه 2 تا باید باشه به فاصله یک ماه از هم. باز هم پارسال هی سرما خورد امسال هم دکترش گفت دوباره بزن براش گفتم پارسال که زدی هی مریض شد گفت باشه ولی آنفولانزا که نگرفت .

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

من اصلا نزدم و نمی زنم دخترم فوقش سرما می خوره بهتر از اینه که بدنش پر بشه از سم هایی که به خاطر همین واکسنهای عادی توی بدنش زیاده. آوینا الان 21 ماهشه گاهی هم سرما می خوره ولی تا حالا نزدیم.
خدایا کمک کن اول ایرادهای خودمو ببینم
ماریا جون یعنی نزنم منم؟ خیلی نگرانم. پارسال حامله بودم خودم انفولانزا گرفتم. نمیدونید چی کشیدم . واسه همین نگرتنیم زیاده
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
از هر چی بترسی به سرت میاد. مگه ماها بچه بودیم سرما نمی خوردیم. ببین بچه آدم باید با زندگی روبرو بشه با مریضی ها ناراحتی ها می دونم مادری برات سخته اما برای اینکه بچه مقاومی بار بیاری باید اجازه بدی بعضی چیزهای بی خطز زو تجربه کنه. من توی خانواده خودم و همسری پر دکتره هیچکدوم برای بچه هاشون نمیزنند.
خدایا کمک کن اول ایرادهای خودمو ببینم
منم زدم دیگه خیالم راحته انفولانزا نمیگیره.گناه دارن بچه ها اگر انفولانزا بگیرن.تازه هنوز زمستون شروع نشده.اگر بد بود هم اختراعش نمیکردن.مثل قدیم نکنید که کسی واکسن ابله نمیزد ناسلامتی ما مادرای با سوادی هستیم
منم زدم دیگه خیالم راحته انفولانزا نمیگیره.گناه دارن بچه ها اگر انفولانزا بگیرن.تازه هنوز زمستون شروع نشده.اگر بد بود هم اختراعش نمیکردن.مثل قدیم نکنید که کسی واکسن ابله نمیزد ناسلامتی ما مادرای با سوادی هستیم