استرسیم مدیر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 62 عنوان قلب | مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 39 پست اکوی قلب دادم همه چیز نرمال بود فقط دریچه میترالت mvp یعنی افتادگی دریچه مشکلی نییت؟ 1399/07/29 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استرسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 62 نه فکر نکنم چون منم شیر میدادم برام دنوشت گلم شما چطور نصرف میکردیم چه میان دوز من پیرانول ۵۰
26sanay عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2994 گلم شما چطور نصرف میکردیم چه میان دوز من پیرانول ۵۰ نه عزیزم نترس خطرناک نیست من خیلی پرسیدم از دکترم حتی چندتا دکتر دیگه هم رفتن گفتن تو خانوما شایع این مشکل نگران نباش عزیزم من صبح و شب میخورم بعد از صبحانه و شام در کل دوز داروم میشه 20برای شما دوز چنده؟ 50؟ جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
استرسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 62 نه عزیزم نترس خطرناک نیست من خیلی پرسیدم از دکترم حتی چندتا دکتر دیگه هم رفتن گفتن تو خانوما شایع ای ... اره نوشته ۵۰ فقط دستور نداده از یکی پرسیدمگفت روزی یک چارمش باید بخوری نیمدونم دکترم هم نیست ازش بپرسم لازم نیست همیشه تحت درمان باشی؟؟
26sanay عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2994 اره نوشته ۵۰ فقط دستور نداده از یکی پرسیدمگفت روزی یک چارمش باید بخوری نیمدونم دکترم هم نیست ازش بپ ... دکتر به من گفت چند ماه دیگه بیا برای چکاپ به شما چی؟ جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
استرسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 62 دکتر به من گفت چند ماه دیگه بیا برای چکاپ به شما چی؟ نگفت چیزی نمیدونم چرا باید همیشه بریم چکاب؟
26sanay عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2994 نگفت چیزی نمیدونم چرا باید همیشه بریم چکاب؟ من چون تپش هم دارم فکر کنم برای اونه جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
استرسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 62 من چون تپش هم دارم فکر کنم برای اونه تو اکو معاومشد تپش دارب من گفت قلبت سالم فقط توی گذارش اینو نوشت چیزی هم نگفت دارو داد گفت دو هفته دیگه خوب نشدی با نمیدونمجرا گفت بیا میترسم
26sanay عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2994 تو اکو معاومشد تپش دارب من گفت قلبت سالم فقط توی گذارش اینو نوشت چیزی هم نگفت دارو داد گفت دو هفته ... نگران نباش چیزی نیست به منم دفعه اول که رفتم گفت 1 ماه دیگه بیا، اصلا خطرناک نیست خواهرم الان 10 ساله که فهمیده منم 1و نیم ساله که فهمیدم افتادگی دارم جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
استرسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 62 نگران نباش چیزی نیست به منم دفعه اول که رفتم گفت 1 ماه دیگه بیا، اصلا خطرناک نیست خواهرم الان 10 سال ... دیگه یعد اون نرفتس؟؟؟ برا یچ گفتن بیا
26sanay عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2994 دیگه یعد اون نرفتس؟؟؟ برا یچ گفتن بیا چرا من هر چند وقت یکبار میرم برای چکاپ که خیالم راحت بشه، میخواست ببینه تپش قلبم کمتر میشه با قرص جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
استرسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 62 چرا من هر چند وقت یکبار میرم برای چکاپ که خیالم راحت بشه، میخواست ببینه تپش قلبم کمتر میشه با قرص اها نه من تپش ندارم گفتم شاید برای دریچه میترال یمری چگاپ؟
26sanay عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2994 اها نه من تپش ندارم گفتم شاید برای دریچه میترال یمری چگاپ؟ نه عزیزم جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
استرسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 62 نه عزیزم فقط فدات شم من گاهی قلبم تیر یمکشه با کتف چپم علتش همون دریچه میترال یا دردهای عصبی چون گاهی استرس میگرتم اینجور میشم؟
26sanay عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2994 فقط فدات شم من گاهی قلبم تیر یمکشه با کتف چپم علتش همون دریچه میترال یا دردهای عصبی چون گاهی استرس م ... خدا نکنه منم دارم حتی قفسه سینمم درد میگیره از دکتر پرسیدم گفت از همونه، من خودم به شدت استرسیم دکتر میگه اینجوری نباش ولی نمیتونم😅😅 جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
استرسیم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 62 خدا نکنه منم دارم حتی قفسه سینمم درد میگیره از دکتر پرسیدم گفت از همونه، من خودم به شدت استرسیم دکتر ... منم دقیقا این جوریم تا استرس بگیرم سریع کتف وقلبم درد میگیره اخه میگن افتادگی میترال درد خاصی نداره اصولا بدون علایم