2777
2789
گلم شما چطور نصرف میکردیم چه میان دوز من پیرانول ۵۰

نه عزیزم نترس خطرناک نیست من خیلی پرسیدم از دکترم حتی چندتا دکتر دیگه هم رفتن گفتن تو خانوما شایع این مشکل نگران نباش 

عزیزم من صبح و شب میخورم بعد از صبحانه و شام در کل دوز داروم میشه 20

برای شما دوز چنده؟ 50؟

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نترس خطرناک نیست من خیلی پرسیدم از دکترم حتی چندتا دکتر دیگه هم رفتن گفتن تو خانوما شایع ای ...

اره نوشته ۵۰ فقط دستور نداده از یکی پرسیدم‌گفت روزی یک چارمش باید بخوری نیمدونم دکترم هم نیست ازش بپرسم لازم نیست همیشه تحت درمان باشی؟؟

اره نوشته ۵۰ فقط دستور نداده از یکی پرسیدم‌گفت روزی یک چارمش باید بخوری نیمدونم دکترم هم نیست ازش بپ ...

دکتر به من گفت چند ماه دیگه بیا برای چکاپ به شما چی؟ 

من چون تپش هم دارم فکر کنم برای اونه

تو اکو معاوم‌شد تپش دارب من گفت قلبت سالم فقط توی گذارش اینو نوشت چیزی هم نگفت دارو داد گفت دو هفته دیگه خوب نشدی با نمیدونم‌جرا گفت بیا میترسم

تو اکو معاوم‌شد تپش دارب من گفت قلبت سالم فقط توی گذارش اینو نوشت چیزی هم نگفت دارو داد گفت دو هفته ...

نگران نباش چیزی نیست به منم دفعه اول که رفتم گفت 1 ماه دیگه بیا، اصلا خطرناک نیست خواهرم الان 10 ساله که فهمیده منم 1و نیم ساله که فهمیدم افتادگی دارم 

دیگه یعد اون نرفتس؟؟؟ برا یچ گفتن بیا

چرا من هر چند وقت یکبار میرم برای چکاپ که خیالم راحت بشه، میخواست ببینه تپش قلبم کمتر میشه با قرص

فقط فدات شم من گاهی قلبم تیر یمکشه با کتف چپم علتش همون دریچه میترال یا دردهای عصبی چون گاهی استرس م ...

خدا نکنه منم دارم حتی قفسه سینمم درد میگیره از دکتر پرسیدم گفت از همونه، من خودم به شدت استرسیم دکتر میگه اینجوری نباش ولی نمیتونم😅😅

خدا نکنه منم دارم حتی قفسه سینمم درد میگیره از دکتر پرسیدم گفت از همونه، من خودم به شدت استرسیم دکتر ...

منم دقیقا این جوریم تا استرس بگیرم سریع کتف وقلبم درد می‌گیره  اخه میگن افتادگی میترال درد خاصی نداره اصولا بدون علایم