2777
2789
عنوان

کلی قارچ خامممم

304 بازدید | 23 پست

بگویید چه جوری نگهش دارم  وچه غذاهای درست کنم چه جوری فریز کنم سیاه نشه

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرد کن آب پز کن فریز کن خراب نمیشه ی مقدار آب لیمو بریز داخل قارچا وقتی داشتن میجوشیدن 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

بلانچ کن فریز کن حتما خشک باشه 

تو همه چیز میشه قارچ ریخت من ک عاشقشم😍ماکارونی پیتزا (غذای من درآوردی خوشمزه:مرغ ریش شده قارچ  فلفل دلمه پنیر )

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
فقط میخوام سیاه نشه

آبلیمو 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

تو یه قابلمه آب بذار تا به جوش بیاد کمی آبلیمو و نمک هم اضافه کن.قارچها رو خورد کن بریز تو آبی ک جوش اومده بذار ده دقیقه تا یک ربع بجوشه بعد آبکش کن و سریع تا داغه بریز تو ظرفی ک آب یخ توش ریختی.اینجوری شوک وارد میشه بهشون و دیرتر خراب میشن .

بذار یه چند دقیقه ای توی آب خنک بمونن بعد آبکش کن و بسته بندی کن و بذار فریزر

.

سوخاری کن😍 قارچ ها رو تمیز بشور بعدش ک آبش رفت اول بزن تو تخم مرغ بعد تو آرد سفید بعد دوباره بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آرد سوخاری طلایی و خوشمزه میشه روشم پنیر پیتزا بریز خوب میشه