2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

53 بازدید | 8 پست

سلام ، بچه ها بیاید ، ب نامزدم ک ماه دیگه داریم عقد میکنیم  الان پیام دادم بمن گفت چی میخوای از من ؟؟چن روز پیش با هم بحثمون شد ، من هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم و اون از حرفام ناراحت شد . چون داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم تو واتساپ بعد یهویی گفت یکی داره بمن زنگ میزنه و قطع کرد ، بعد متوجه شدم بخاطر حرف زدن با  خواهرزادش ک بچه کوچیکیه و  چندین بار تماس گرفته بود  گوشی برام قطع کرده .البته میتونست بعد حرف زدن با من با خواهرزادش حرف بزنه ،  منظورش ک گفت چی میخوای از من چیه ؟؟؟ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه دوسش داری از ته انتخابته برای زندگی، برای 40 50 سال اینده، و فک میکنی دعواتون الکی بوده خب درستش ...

نمیدونم چجوری درستش کنم ، رفتارهای قبل خواهرشو کوبوندم رو سرش و تحقیرش کردم .

نمیدونم چجوری درستش کنم ، رفتارهای قبل خواهرشو کوبوندم رو سرش و تحقیرش کردم .

باهاش صادقانه و صمیمانه صحبت کن، اول بخاطر حرفای بدت عذرخواهی کن و بعد که کمی نرم شد بگو میخوای که درستش کنی و برگردین به روال قبل، میخوای که دوباره خوش باشین و هر کاری در توانت هست برای رابطتتون و انجام میدی بشرطی که اونم بخواد و همراهیت کنه، بگو که میدونی دوستت داره و براش اون حرفا ازار دهنده بوده و وقنی خودتو میذاری جای اون بهش حق میدی 

اگه موقعیتشو داری ببینش، حضوری بهتره

اینا رو طبق شرایط خودت اصلاح کن و بگو

باهاش صادقانه و صمیمانه صحبت کن، اول بخاطر حرفای بدت عذرخواهی کن و بعد که کمی نرم شد بگو میخوای که د ...

ازش عذر خواهی کردم ، گفت بعدا با هم صحبت میکنیم ، الان رفتارش این جوریه ک نه صحبت میکنه با من و نه قهره .