2777
2789

خیییلی بدی دیدم یک سال از عقدم گزشت منو مامانمو سم داد کارم به بیمارستان کشید

همش انگ جادو گری بهم میزد 

از خونه بیرونم کرد 

توی بارداریمم به دروغ به همه گفته بود دوست خواهر شوهرم زن صیغه ای پسرمه

همش آزمون پول میخان 

همش بابای معتادمو پتک می‌کنه میزنم تو سرم در صورتی که هم خودش هم شوهرش هم پسرانش هم دختراش همه معتادن

حالم ازش بهم میخوره 

اما تو این دو سالی که پسرم دنیا اومده خوب شدن در حدی که رنگ میزنع میگه دام تنگته 

همش میگه تو خیییلی خوبی و فلان 

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه منو به عنوان عروس انتخاب کردن و نذاشتن رئیس جمهور کانادا بیاد خواستگاریم 

😜😜😜

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

رفتیم آینه شمعدان بخریم؛ گفتند اینو ور ندار و اونو ورندار.

ما شمعدون گرون و قدیمی و عتیقه خریده ایم از بچگی برای پسرمون!!!! 

منم یه آینه ساده ی ارزون گرفتم. 

بعد سر عقد شمعدون نیاوردن!!!

شوهرم هم حاشا کرد تا شب عقد و گفت میگن اینا باید از خونه پدر بره خونه پسر!!! و خونه پدر زن نباید بره!!!

خلاصه اگه شما شمعدون ها رو دیدید، منم دیدم!

لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.

مال من مادر شوهرم یه جوریه نمیدونی کی خوبه کی بد یهو میبینی رفته تو قیافه ادم شک میکنه که نکنه کاری انجام داده و خبر نداره 

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
پشت همسرم نیستن ،هیچوقت نبودن.انگار اصلا پسرشون نیست.یک ذره به فکر این بنده خدا نبودن.چون همسرمه عشق ...

واسه منم دقیق همینه هرچه هست برا دخترا ودومادشونه خدا ازشون نگذره من که نمی گذره

خدایا نگاهت رو از ما نگیر
چون منو شوهرم ازاول انتخاب هم بودیم ومندخترروستاهستم وازنظر مالی ازخانواده همسر پایین تریم خیلی اذیت ...

آخی عزیزوم اشکال نداره فقط شوهرت مهمه اصلان برات مهم نباشه

مادرشوهرو انداختن سر من و رفتن پی زندگیشون. جاریم تو خونه ما نشسته و میناله از فرگاز 5 شعله بعد من با گاز 2 شعله باید برا مادرشوهرمم غذا بپزم. خواهرشوهر به نوع تربیت پسرمم گیر میده. خوبه 3 تا بچه داره رو هم تربیت پسر 3 ساله منو ندارن. ادعاشم میشه دخترم دندون پزشکه. خدا از سرشون نگذره. پسرم 14 روزش بود مادرشوهر عمل کرد ولش کردن سرم و رفتن. منه تازه زایمان کرده با یه نوزاد کولیکی باید به اونم می‌رسیدم. 3 تا جاری و 2 تا خواهرشوهرم دارم. تا قیام قیامت دلم باهاشون صاف نمیشه.