2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم ، شخصی که ازش تخمک اهدایی رو گرفتید آشنا یا غریبه بود؟ چه شرایطی داشت، 

کاملا غریبه اولین و آخرین بار روز پانکچر دیدمش همون واسطه ای که دکتر معرفی کرد برام‌پیدا کرد خودشم کاراشو کرد دکتر و سونو و اینا

کاملا غریبه اولین و آخرین بار روز پانکچر دیدمش همون واسطه ای که دکتر معرفی کرد برام‌پیدا کرد خودشم ک ...

خیلی مبارک باشه براتون لطفا کارهای بعد از انتقال جنین رو هم می‌فرمائید مراقبت ها غذاها و داروها، شما به سلامتی هفته چندم هستید؟

خیلی مبارک باشه براتون لطفا کارهای بعد از انتقال جنین رو هم می‌فرمائید مراقبت ها غذاها و داروها، شما ...

فدات بشم عزیزم من تازه امروز روز ۱۳ انتقالم ولی چون از روز ده بیبی چکم مثبت شد دیروز رفتم آزمایش دادم که خدا رو شکر اونم مثبت شد. من ۶ روز اول بعد از انتقالو کامل دراز کشیدم حتی تکون نخوردم پاهامو جمع نکردم سرمو بلند نکردم سه روز اول فقط سوپ خوردم بعدشم میوه زیاد خوردم که یبوست نشم داردها و آمپولامو سر ساعت استفاده کردم و چون بارها تجربه منفی شدن انتقالو داشتم گذاشتم رو این حساب که اینم منفیه و اصلا استرس نداشتم حتی روز ۱۱ انتقالم مجبور شدم سوار هواپیما بشم بیام خونم چون راه زمینی ندارم خلاصه بسپار به خدا خودش مواظب جوجه هات هست من خودم اینا آخرین جنینام بود

فدات بشم عزیزم من تازه امروز روز ۱۳ انتقالم ولی چون از روز ده بیبی چکم مثبت شد دیروز رفتم آزمایش داد ...

آخی عزیزم خداروشکر که بعد از گذروندن اون روزهای سخت الان با جواب مثبت بارداری، انشالله که بهترین بارداری رو داشته باشی با تن سالم و دل خوش ممنون میشم هر نکته ای که لازم هست بازم بهم بگی 

آخی عزیزم خداروشکر که بعد از گذروندن اون روزهای سخت الان با جواب مثبت بارداری، انشالله که بهترین بار ...

مرسی فدات شم ایشالا روزی خودت بشه به زودی. الان چیزی به ذهنم نمیرسه هر سوالی داشتی اینجا ازم بپرس خبر خوبم بهم بده ایشالا کمکی ازم بر بیاد

قبل از انتقال که ۲۱ پریود قبلم به آمپول میکرورلین ۳/۷۵ زدم و از روز دوم پریود روزی ۳ تا استرادیول و ...

عزیزم حالتون خوبه؟ به سلامتی این روزهای بارداری چطوره؟ سوالی دارم ،شما بعد از انتقال هم آمپول یا دارو داشتید؟