2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 43 پست
عزیزم به سلامتی باردار شدید؟ 

نمیدونم عزیزم روز ۱۲ انتقالم بیبی چکم مثبته ولی میترسم بخاطر داروها مثبت کاذب بده من الان هر روز آمپول ناپروکسن زیر جلدی تزریق میکنم نمیدونم تاثیر داره یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تخمک اهدایی گرفتم بیمارستان میخواست بهم کیس معرفی کنه گفتن مشاوره و این حرفا ولی یه خانم واسطه رو ...

از گرفتن تخمک اهدایی راضی بودید؟ برای انتقال جنین چه چیزهایی رو رعایت کردید عزیزم؟

از گرفتن تخمک اهدایی راضی بودید؟ برای انتقال جنین چه چیزهایی رو رعایت کردید عزیزم؟

آره عزیزم همین الان حواب آزمایشمو گرفتم خدا رو شکر مثبته چرا راضی نباشم .از دو ماه قبل از انتقال سردی و لبنیات رو کامل حذف کردم هر شب شکممو با روغن سیاه دونه چرب میکردم از یک هفته قبل از انتقال روزی یک لیوان آب و نشاسته خوردم و از هر چیز استرس زا دوری کردم.ایشالا روزیت بشه 

آره عزیزم همین الان حواب آزمایشمو گرفتم خدا رو شکر مثبته چرا راضی نباشم .از دو ماه قبل از انتقال سرد ...

لطفا می فرمائید داروهایی که قبل از انتقال جنین مصرف میکردید چی بود؟ ممنون میشم 

لطفا می فرمائید داروهایی که قبل از انتقال جنین مصرف میکردید چی بود؟ ممنون میشم 

قبل از انتقال که ۲۱ پریود قبلم به آمپول میکرورلین ۳/۷۵ زدم و از روز دوم پریود روزی ۳ تا استرادیول و یکی آ اس آ خوردم و چون جنین من پنج روزه بود از پنج روز قبل از انتقال شبی دو تا آمپول پروژسترون زدم از دو ماه قبل روزی یکی فولیک اسید خوردم بعد از انتقالم داروهام ادامه داشت فقط بجای قرص آ اس آ امپول زیر جلدی ناپروکسین زدم روزی یکی که هم ضد انعقادیه هم به جنین خون رسانی میکنه

قبل از انتقال که ۲۱ پریود قبلم به آمپول میکرورلین ۳/۷۵ زدم و از روز دوم پریود روزی ۳ تا استرادیول و ...

ممنون عزیزم منم در روزهای قبل از انتقال جنین هستم از روز دوم پریود بهم استرادیول و استرومارین، ویتامین ب ۶ اسید فولیک و از ۱۷ روز پیش هم آمپول سینافکت زیرجلدی داده چقدر روش دکترا کارشون فرق داره 

ممنون عزیزم منم در روزهای قبل از انتقال جنین هستم از روز دوم پریود بهم استرادیول و استرومارین، ویتام ...

آره شاید اسم داروها فرق کنه ولی کاربردشون یکیه فقط استرس نداشته باش