2777
2789

با کارتون ها و شعرهای انگلیسی که معنی هم دارند، انگلیسی یاد بدید.

فقط این کلیپ هارو براشون پخش کنید، طبق زیرنویس بهش توضیح بدید چی می گن. بعدش چندبار که نگاه می کنه و باهاش همخوانی می کنه، خود به خود حفظ  میشه و به مرور یاد می گیره.

هم دایره ی لغاتش بالا میره، 

هم جمله سازی درست یاد می گیره.

و هم تلفظ درست کلمات رو یاد می گیره.

چندتا کارتون هست، طبق سلیقه ی بچه تون می تونید انتخاب کنید.

این لینک همین کارتونیه که عکسش رو بالا گذاشتم:

https://aparat.com/v/pusB6

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی طبق اصولش اصلا نباید واسشون معنی کرد 

آره عزیزم درسته ولی اگه بچه از نوزادی ببینه این فیلم هارو براش عادی می شه، ولی بچه هایی که بزرگتر هستند، کمی که نگاه می کنن، چون متوجه نمیشن چی می گه، حوصله شون سر میره. و دیگه نگاه نمی کنن. چندین تا از بچه های فامیلا از سه سال تا کلاس چهارم که باهاشون کار می کردم، همین واکنش رو داشتن.

ولی اگه یه توضیح مختصر بهشون بدیم توی فیلم چی گفته میشه، بیشتر علاقه نشون می دن.

می تونید امتحان کنید، فیلم های فقط انگلیسی بدون توضیح دادن بدید ببینن، اگر نگاه کردن رو ادامه دادن، خیلی ام عالیه، وگرنه نه با زیرنویس نگاه کردن بهتر از کلا نگاه نکردن هستش.

از طرفی دوست عزیزم، اکثر بچه ها نمی تونن بخونن زیرنویس رو، زیرنویس فارسی برای والدین هستش که به بچه بگن فیلم چی میگه، تا بچه ارتباط بهتری برقرار کنه.

پاپیتارم چقد تبلیغ میکنه چطوره بنظرتون? 

اونو امتحان نکردم راستش، نظری ندارم ولی می تونید چند قسمت که رایگانه بگیرید و با بچه تون کار کنید، اگر دیدید بچه تون پیشرفت داشت و از اون مهمتر خودش علاقه مند شد که بقیه اش رو می خواد، براش تهیه کنید.

هر بچه ای به یه چیزی تمایل نشون میده. 

فقط اصراری برای یادگیری حروف یا نوشتن انگلیسی نداشته باشید.

همین که یه مدت بتونن انگلیسی بشنون و متوجه بشن خوبه. بعدش بتونن دیالوگ هارو تکرار کنن و به مرور می تونن صحبت کنن. بعدها که بزرگتر شدن برن سراغ نوشتن.

ما خودمون زبان مادری رو همین طوری یاد گرفتیم، تا 6 سالگی فقط شنیدن و صحبت کردن بود. بعد اون رفتیم سراغ نوشتن.