2777
2789
عنوان

توبه چه جوریه

87 بازدید | 13 پست

من تا حالا نماز نخوندم ۱۹ سالمه 

الان برم دو رکعت نماز بخونم بگم خدایا گناه هامو حالا ب جز حق الناس ببخش همین کافیه بعدش هم تکرار نشه 

مثل بچه ی کوچیک گناهام بخشیده میشه ؟ پاک میشم؟

همین کارها کافیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توبه کردن اصلش مراحل داره ولی همین که بگی خدایا ببخش و دیگه سمت گناه نری خدا تمام گناهاتو به غیر از حق الناس میبخشه ولی شما باید سعی کنی نماز قضا ها تو بخونی چون اون دنیا نماز اولین چیزی که ازت میپرسن

از ته دلت بخوای بخشیده میشه

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
شما اگه الانم از کارت قلبا پشیمونی توبه کردی،در،صورتی ک اصلا تکرارش نکنی

ن تکرار نمیکنم دیگ

یعنی مثلا بمیرم دیگ میرم بهشت ؟

مثل بچه ها میخولم پاک بشم

ن تکرار نمیکنم دیگ  یعنی مثلا بمیرم دیگ میرم بهشت ؟ مثل بچه ها میخولم پاک بشم

حق الناس هم جبران کنی صد در صد و این نمازاتو قضا بخونی و سعی درجبران گناه کنی همشو مخلصانه انجام بده

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙
کدوم حرفت را باور کنم حافظ قرآن بودنت  یا نماز نخوندن

ادم پوچ و تو خالی منو میگن من تمام زندگیم همین بوده تازه کلاس موسیقی هم میخوام برم اون کلاس حفط رو هم ب زور مامانم رفتم