2777
2789
عنوان

بیاین برنامه ریزی کنیم

116 بازدید | 9 پست

هرکس که میخواد بیاد اینجا با هم هماهنگ باشیم و برنامه ریزی کنیم برای کارهای خونه و رسیدگی به خودمون و مطالعه و... 

کسی اگه واقعا میخواد و میتونه بیاد

مثلا با هم هماهنگ میکنیم بریم به شستن ظرفها یا کار دیگه کسی جایگزین کنه.... بعد میایم گزارش میدیم..... 

بعد دوباره برنامه میریزیم برای بازی خودمون یا بچه ها یا کسی کار دیگه بعد با هم 6ماهنگ میریم انجام میدیم و میایم گزارش..... آراستگی..... رسیدگی به خودمون. کارهای خونه. مطالعه. نت. و. . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من برنامه ریزی دارم 

یه راهنمایی کنم برا اونایی که برنامه هاشونو مکتوب میکنن 

کارای مرتبط رو تبدیل کنید به یه زمینه واحد و کاراشو پشت سر هم انجام بدید 

مثلا خونه دارا 

اول نرید به موهاتون برسید 

بعد. بچه رو ببرین پارک (( مثاله میدونم کروناس))

بعد بیاین خونه جارو بکشین 

بعد ارایش 

بعد تلوزیون 

اینطور کنین : ارایش و رسیدن به خودتونو حموم و همه این حرفا رو پشت سر هم انجام بدین  (( من صبا بعد کار شخصیم اینکارو میکنم یا نزدیک ظهر )) 

بعد واسه زمان سرگرمی هم پارک هم تلوزیون سرگرمیه. و چیزای مرتبط دیگه همه رو پشت سر هم زمان براشون بزارین مثلا از پارک اومدین یکم تلوزیون ببینین یا شاید اینستا گردی کنین من نمیدونم 😅 

بعد کارای خونه رو یه دفعه شر مهم ترینا شو بکنید جز غذا که وعده و زمان مخصوص داره من اینطور میکنم 

با کارام (( البته مجردم خونه داری ندارم ))

واسه هر زمینه ای ۳ _ ۴ ساعت وقت میزارم نظم و انجام گیری عالی تری داره

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
مثلا با هم هماهنگ میکنیم بریم به شستن ظرفها یا کار دیگه کسی جایگزین کنه.... بعد میایم گزارش میدیم... ...

😍

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
خب من برنامه ریزی دارم  یه راهنمایی کنم برا اونایی که برنامه هاشونو مکتوب میکنن  کارای م ...

این روش جالبیه..... ممنون. 

من مشکلم اینه اراده ندارم به همه چی برسم. دلم میخواد انگیزه بگیرم به همه کارهام برسم.