2821
2789
دوستان سلام دوره بلوغ عزیزانتان دیر یا زود فرا می رسد.اگر از همین حالا به استقبال آن بروید بسیاری از دغدغه ها تبدیل به لحظاتی آرام و امید بخش خواهند شد.موضوع این تاپیک در همین زمینه است بیایید دیدگاه هایمان را در اینجا به اشتراک بگذاریم.
سلام
من یه پسر سیزده ساله دارم
کم کم داره به سن بلوغ نزدیک میشه ومن دلشوره گرفتم اصلا نمیدونم باید چ برخوردی باش داشته باشم
تاپیکه جالبیه دوست دارم از نظریات دوستان استفاده کنم
مرسی
سلام..من همیشه از این میترسم که پسرم تو نوجوونی سرکس بشه تا حدی که نتونم کنترلش کنم یا اعتیاد-تجاوز-فرار از خانه یا این قبیل چیزا خیلی فکرمو مشغول میکنه طوری که یه وقتایی احساس درماندگی میکنم .این فکرا خیلی اذیتم میکنه خیلی از نوجوونیش میترسم با این اوضاع جامعه
بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلبرگ جان پسر من هم همسن پسر شماست.خود رای شده و این هم خوبه و هم نگران کننده.در زمینه های مختلف مثل اعتیاد و بزهکاری و .... نگرانی زیادی ندارم چون از ابتدا من وپدرش خیلی چیزها رو بهش اموزش دادیم و همچنان غیر مستقیم مواظبش هستیم.اما با این حال فشار درس و زندگی ماشینی امروزی به شکلی داره اونو افسرده می کنه تصمیم دارم هر شکلی که هست در یک رشته جدید ورزشی که مورد علاقه اش باشه ثبت نامش کنم
سپید بانو جان پسر من هنوز انچنان پرخاشگر نشده کلا پسر مهربان و حرف گوش کنیه البته گاهی هم که چیزی میگم برمیگرده و مخالفت میکنه
من نمیدونم در دوران بلوغ اونا با چ مسایلی روبرو میشن و من باید چ نکاتی رو یادشون بدم
حالا یا من یا باباش
سی دی دکتر فرهنگ هلاکویی 13-19 سال رو گوش کنید خیلی کمک می کنه.انتشارات ما وشما داره مراکز شهر کتاب هم می فروشند.کتاب فقط پسران بخوانند هم راهنمای خوبی برای خودش هست که خیلی از سوالات را با شیوه طنز پاسخ داده .البته در کنار همه این ها مدارا کردن و باور داشتن بچه ها هم خیلی نقش آفرینه.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز