2777
2789

چند ماهه منو ودخترم درگیریم از همه چی هم استفاده کردیم هرروزم موهای دخترم رو نگاه میکنه باز اون خارش نداره وکمه ولی من چی سرم میخاره به شدت

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بچه بوديم مامانم يه دارويى ميزد خيلى خفن بود فك كنم داروى سوسك بود سريع نابود شدن

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
ما بچه بوديم مامانم يه دارويى ميزد خيلى خفن بود فك كنم داروى سوسك بود سريع نابود شدن

آخه اونا مسمویت میاره

این روشی که بهت میگم بهترین روشه.لابه لای موهای دخترتو آغشته به سس سفید کن .بزار دوسه ساعت بمونه بعد ببر بشور .بعداز اینکه سس ها رفت تو حموم سرکرو یه خرده ملایم کن بریزروی موهاش .اونم یه ده دقیقه بمونه.بعد موهارو با شامپوکف کن بعد نرم کننده بریز وباشونه دندون ریز ده دقیقه شونه کن.این کارو هفته اول سه بار هفته دوم دوبار وهفته سوم یک بار انجام بده.وبعاز اون ماهی یکبار به مدت یکسال.ایشالاه رفع بشه .یادت باشه بعداز حمام خوب سشوار بکش.

دختر خواهر من موهاش شپش داشت یکروز در میون بردش حموم با شامپو نرم کننده قشنگ موهاشو شونه مکشید همشون ریختن حتی تخم هاشون اینجوری مواد مضرم نزد به موهای بچش که ضرر داشته باشه فقط باید تا وقتی که همشون نرختن هی ببری حموم 

بپرس چی بوده من بزنم به سر خودم

قضيه برا ١٥سال پيش فك نكنم يادش باشه شايدم اون دارو نباشه الان 

برو اعطارى بگو برا شپش دارو بده 

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
 این روشی که بهت میگم بهترین روشه.لابه لای موهای دخترتو آغشته به سس سفید کن .بزار دوسه ساعت بمو ...

چشم اینو امتحان میکنم