2789

شماره شو دارم 

دوست ندارم شماره ش براش بیفته چیکار کنم؟ 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

تو تنظیمات اونجا ک گفده شمارت برا کی بیوفته بزن هیچکس

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بزن تو مخاصبات بعد پاک کن وقتی شمارش رفت می تونی پیام بدی

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
یا تو واتساپ بهش پیام بدم بدون اینکه شماره م بیفته 

نه وات نمی شه

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
یا تو واتساپ بهش پیام بدم بدون اینکه شماره م بیفته 

تو تل پاک کردی دیگه بهش زنگ نزنی باید که شمارت می افته براش

بزن تو مخاصبات بعد پاک کن وقتی شمارش رفت می تونی پیام بدی

شماره شو از تو گوشیم پاک کنم؟ 

الان شماره شو وارد کردم پیداش کردم حذف کنم پی وی ش می مونه؟ 

تو تل پاک کردی دیگه بهش زنگ نزنی باید که شمارت می افته براش

الان با شماره ش تو تلگرام پیداش کردم تو گوشیم ذخیره کرده بودم الان ار گوشیم شماره شو پاک کنم تو تلگ پی وی شباقی می مونه؟