2777
2789
عنوان

بیاین بگین من باید عذرخواهی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 24 پست
نه بنظرم دوست چرتیه زنگ نزن

آره . خیلیم باش صمیمی نیستم ولی خب حرف میزنیم باهم

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن. 😕 منم یه دوست داشتم هروقت کارش گیر میوفتاد فقط میمد اخرش رو بهش ندادم کلا رفتش. ادم چرا بای ...

اوف مث دوست من... دیشب سوال داشتم. توواتس اپ... جواب نداد... پیام دادم بروش آوردم.... گفت دستم بندبوده.... یه کلمه مینوشت نمیدونم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
جر و بحث کردن دوستیتونو از بین نیبره.نباید بهش میگفتی نمک نشناس....باید با محبت میگفتی من ک هر بار د ...

میدونی خیلی صمیمی نیستیم. باهم حرف میزنیم ولی انتظا شنیدن چنین جمله ای رو نداشتم

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
آره . خیلیم باش صمیمی نیستم ولی خب حرف میزنیم باهم

خب تو زنگ نزن بهش چون خودش قط کرده دلش بخواد خودشم زنگ میزنه،من با یه دیدن یه جمله نمیتونم بگم رابطتتو قط کنی یا نه خودت ببین ذاتش چجوریه اخلاقش چجوریه یه دوست سمی هست یا نه

سلام خانمی هستی یه سوال دارم ازت؟؟

جان؟

عزیزم تاپیک قفل شد نتونستم جواب بدم

ان‌شاءالله که خدا دوقلو بهتون بده😍

ما اصن بچه نمیخواستیم (البته بهتره بگم من بچه نمیخواستم 🤣)

عمه پدرم دوقلو دختر داره و‌مامان بزرگم دوقلو پسر.ولی دوقلو های مادر بزرگم زنده نموندن

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
عزیزم تاپیک قفل شد نتونستم جواب بدم ان‌شاءالله که خدا دوقلو بهتون بده😍 ما اصن بچه نمیخواستیم (الب ...

ای جاااانم

انشاءالله دوقلوهای شما سااااالمو سلاااامت به دنیا میانو کلیییییی کیف میکنی😍