2777
2789
عنوان

لاغری با پیاده روی

190 بازدید | 7 پست

پیاده روی هر روز روزی یک ساعت لاغر میشم بنتظرتون کسی جواب گرفتع صبحا هم ی لیوان اب ولرم با لیمو تازه میخورم دیگ چیا خوبع رژیم نمیگیرم چون سر درد و ریزش مو میگیرم ب شدت  کسی میدونی لطفا کمک میخام وزن و سایز کم‌کنم خسته شدم 156قدم...وزنم67میخام 50بشم 

سلام عزيزم من مشاور تغذيه و رژيم درمانيم 

بهتون پيشنهاد ميكنم يك بار رژيماي منو امتحان كنيد چون همه قبلش از ريزش مو و سردرد ميگفتن اما الان اصلا مشكلي ندارن و تازه يك سري از مشكلاتشون حل شده بعد رژيم😍من رژيم سخت نميدم اصلا و لطفا تاپيك اخرمو بخون كه بيشتر متوجه روش من بشي❤️

پیاده رویت رو روزی دو ساعت کن ، دوستم با روزی دو ساعت خیلی وزن کم کرد

وعده های غذاییت رو کم کن.، آب زیاد بخور

همراه با آب ولرم و لیمو یه خب سیر هم بخور

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاده رویت رو روزی دو ساعت کن ، دوستم با روزی دو ساعت خیلی وزن کم کرد وعده های غذاییت رو کم کن.، آب ...

عزیزم پاهام خیلی درد میکنن ولی بازم ی ساعت پیاده روی میکنم دوساعت ک‌دیگ‌اصن‌نمیتونم‌راه برم😂 اب هم‌زیاد میخورم شرخ کردنی و چربی اینا زیاد نمیخورم اصن‌اهل این‌چیزا نیستم ولی بازم چاقم‌غذاهم ک زیاد نمیخورم کلا همیطوریم هرکی غذا خوردن منو میبینع میگن بچه هم‌از تو بیتشر میخورع ولی بازم چاقم پیاده روی ۱۷روی میشع ک‌شروع کردم خدا کنع همیطوری با اراده پیش برم‌و جواب بگیرم