2777
2789

خواهرم برا جهیزیه تلویزیون و لباسشویی میخواد بگیره گفت نظرتون رو بپرسم 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت جی پلاس همون ال جی قدیمه ؟؟؟

نمایندگیهای ال جی این حرف میزنن که همونه. ولی ال جی و سامسونگ نمیتونن الان خدمات بدن به مشتری خودشون بعد چطور به جی پلاس میتونن خدمات پس از فروش بدن. من که انتخابش نکردم. هیچی از این مارک نخریدم

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
نمایندگیهای ال جی این حرف میزنن که همونه. ولی ال جی و سامسونگ نمیتونن الان خدمات بدن به مشتری خودشون ...

خب بعد ازین که کره محصولاتش رو نمی تونست بفرسته ایران این دو تا شرکت ال جی و سامسونگ تو ایران فک کنم قطعه چینی وارد و مونتاژ می کنن و اسمش رو هم تغییر دادن 

خب بعد ازین که کره محصولاتش رو نمی تونست بفرسته ایران این دو تا شرکت ال جی و سامسونگ تو ایران فک کنم ...

بنظرتون کار درست خرید از محصولاتش آخه ‌برندهای معروف خیلی قیمتشون زیاده

من خودم یخچالسو دارم گوشیشو داریم خوبه ب هر حال ی برند تازه نفس دیگه توقع ال جی و نباید داشته باشی ب ...

ممنونم

خب بعد ازین که کره محصولاتش رو نمی تونست بفرسته ایران این دو تا شرکت ال جی و سامسونگ تو ایران فک کنم ...

اره دقیقا چینی هستش.رسما ال جی و سامسونگی وجود نداره چون اونا مال کره هستن. راستی منظورم از نمایندگی همون نمایندگیهای فروش هستن. 

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫