2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن تا ۳۰ مهر تمدید شده.....

می‌خوام ببینم بر اساس این طرح ، پنجاه میلیون میشه وام گرفت یا نه

چون زیر پنجاه تومن تو تهران به کار نمیاد که بخوایم به خاطرش بریم زیر بار پرداخت قسط

عزیزم چجوری ثبت نام کنیم ؟

تو گوگل زدم مسکن ملی

بعد گزینه ی ودیعه ی مسکن

نوشته بود یه پیام به یه شماره بفرستین وایسین تا جوابش بیاد

اولا که پیام خالی ارسال نمیشد، نقطه گذاشتم

دوما الان چند روزی، هیچ جوابی نیومده

سوما فردا روز آخره، چکار کنم ؟ 😕

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
عزیزم چجوری ثبت نام کنیم ؟ تو گوگل زدم مسکن ملی بعد گزینه ی ودیعه ی مسکن نوشته بود یه پیام به یه ...

سلام گلم

نباید که پیام خالی بفرستی!!

کدملی سرپرست خانوار رو به شماره 300073640 پیامک میکنی

بعد یه پیامک میاد که:‏جهت تکمیل ثبت نام وام ودیعه به سایت https://tem.mrud.ir مراجعه نمایید

بعد وارد سایت وام ودیعه مسکن میشی و مراحل ثبت نام رو انجام میدی

سلام گلم نباید که پیام خالی بفرستی!! کدملی سرپرست خانوار رو به شماره 300073640 پیامک میکنی بعد یه ...

محبت کردی

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه