2777
2789
عنوان

از عذاب وجدان دارم ميميرم

526 بازدید | 36 پست

دخترم 3سال و 2 ماهشه خيلي شيطون و پرانرژي هستش و اگرخواسته اي داشته باشه گريه ميكنه و جيغ و داد كه به اون خواسته اش برسه...منم تاجايي كه بتونم در اين مواقع شكست نميخورم

ولي بعضي وقتها از كوره در ميرم و سرش داد و فرياد راه ميندازم..مثل ديروز بعدازظهر

الآن خيلي ناراحتم پيش خودم ميگم نكنه شخصيتش داغون بشه به خاطر كنترل نداشتن من روي اعصابم

دخترم دوست داشتنه تو تكراري ترين كار هر روز منه  

نه باباهرکسی یه صبری داره ،،یکم کم محلی کن میاددستش

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلام امروز موعود اون تاپیک اجنه و دعانویسی و طلسم و.... هست 😍😍😍قراره کلی اطلاعات صحیح بدیم تا خرافات رفع بشه. ساعت 10 به بعد امروز منتظر باشید 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
سلام سلام امروز موعود اون تاپیک اجنه و دعانویسی و طلسم و.... هست 😍😍😍قراره کلی اطلاعات صحیح بدیم ت ...

منم تگ کن

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
عزیزم ما قراره مادر کافی باشیم نه کامل مادر کافی داد زدن و بی حوصلگیم داره مهم اینکه محبت و امنیتت ب ...

سلام عزيزم

چقد عالي گفتين و بهم آرامش داديد

وقتی میخوایی به روش نیاری انگار که اصلا نیستی و هیچ گونه عملی نباید انجام بدی نه حرف نه نگاه .....بعد که اروم شد بدون استفاده ویاداوری قضیه بهش محبت و توجه  نشون میدی و صمیمیت ایجاد کنی

ممنون ميشم بياييد از تجربياتتون بگيد و به هم ديگه راهكار بديم و همديگر و راهنمائي كنيم

اينكه بچه ياد بگيره هر وقت گزينه كنه چيزي ك ميخواد بدست مياره ااصلا صحيح نيست بي اعتنا باشيد در اينده براش مشكل درست ميكنيد اگ همه چيزو با گريه بهش بديد

[QUOTE=160465984]نه خب  یدونه دادم نزنی لوس بار میاد[/QUOTE

دخترم جيغ مي كشيد منم واسه اولين بار سرش جيغ كشيدم

دفعه هاي قلب داد ميزدم ميگفتم گريه بي خودي نكن و با لحن عصباني ميگفتم تمومش كن صداتو نشنوم

بهترین کار این مواقع بی اعتنایی ب جیغ و داده اگه اعصاب داشته باشی ، بعد چن وقت از سرش میفته

آره واقع

كاش منم فشارهاي زندگيم كم بود يا لااقل شوهرم هم يه خورده از اين فشارها رو از رو دوشم بر ميداشت كه منم اعصاب آرومتري داشتم