2777
2789

خدا شاهده زیست پایه اصلا بلد نباشه دوره هم نکرده باشه همینجوری ‌کلا پاشه بره رتبش ۱۱۰۰۰منطقه ۲ تحربی بشه سطحش چه طوریه میتونه سال بعد دانشگاه خوب قبول شه اگ بخونه اخه دوستا ک خر میزدن رتبه هاشون همین حدود شده این واقعا هیجی نخونده باشه 

اره تو خواب میشه 😐😂

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به احتمال زیاد  اگه کسی واقعا بخونی و استعدادشم داشته باشه میتونه رتبه خوب بیاره

میدونم من اصلا هیچ سالی درس نخوندم اگ میخوندم حتما بهترین جاها بودم سمپاد درس خوندم سال ۹۸ دام قبول شدم امسال گفتم همینجوری کنکور بدم سال قبلش هم فقط نهایی خوندم و دوازدهم ک ۶۰۰۰ شد و گرنه مثل ادمیزاد درس نخوندم هیج وقت از دو سه ساعت بیش تر نشد

اینو شانسی اورده چون امسال کنکور سخت بود با درصدای پایین و با حذفیات بالا میشد چیز خوبی قبول شد ( مثلا درصد ۳۵ زیست برای این رتبه کافی بود که مید فقط دوازدهم ) 

ولی امسال بخونه میتونه چرا نتونه .رتبش ۱۰۰ هزارم بود امسال میتونه بیاد حداقل زیر ۲ هزار

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
😑😑خودت نخونده بری کنکور بدی چی میشی من سال ۹۸ دام قبول شدم عزیزم رتبم ۶۰۰۰ شده دوباره همینجوری‌کنک ...

خودم نخونده برم رتبم میشه ۷۸۹۸۹۹۰۹ 😐 والا اخه 😕

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

اینا بهونس ک من سمپادم باهوشم و .. ولی درس نخوندم اگه کسی باهوش باشه میدونه ک سال اخر باید درس بخونه ب هرحال همه مشکل دارن

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
اینا بهونس ک من سمپادم باهوشم و .. ولی درس نخوندم اگه کسی باهوش باشه میدونه ک سال اخر باید درس بخونه ...

ب قول حامد بهداد لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی برای چی ؟

میدونم من اصلا هیچ سالی درس نخوندم اگ میخوندم حتما بهترین جاها بودم سمپاد درس خوندم سال ۹۸ دام قبول ...

اگه اینجوریه امسال تصمیم جدی بگیر واقعا واقعا تا روز کنکور بخون حیفه درس نخونی و یه رشته خوب نری بعد تا اخر عمر حسرتشو میخوری یکسال سختی بکش بعدش ولی نتیجشو میبینی