خدا شاهده زیست پایه اصلا بلد نباشه دوره هم نکرده باشه همینجوری کلا پاشه بره رتبش ۱۱۰۰۰منطقه ۲ تحربی بشه سطحش چه طوریه میتونه سال بعد دانشگاه خوب قبول شه اگ بخونه اخه دوستا ک خر میزدن رتبه هاشون همین حدود شده این واقعا هیجی نخونده باشه
استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و زمین وسط بحث مارو ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
اره به احتمال زیاد اگه کسی واقعا بخونی و استعدادشم داشته باشه میتونه رتبه خوب بیاره
میدونم من اصلا هیچ سالی درس نخوندم اگ میخوندم حتما بهترین جاها بودم سمپاد درس خوندم سال ۹۸ دام قبول شدم امسال گفتم همینجوری کنکور بدم سال قبلش هم فقط نهایی خوندم و دوازدهم ک ۶۰۰۰ شد و گرنه مثل ادمیزاد درس نخوندم هیج وقت از دو سه ساعت بیش تر نشد
اینو شانسی اورده چون امسال کنکور سخت بود با درصدای پایین و با حذفیات بالا میشد چیز خوبی قبول شد ( مثلا درصد ۳۵ زیست برای این رتبه کافی بود که مید فقط دوازدهم )
ولی امسال بخونه میتونه چرا نتونه .رتبش ۱۰۰ هزارم بود امسال میتونه بیاد حداقل زیر ۲ هزار
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
😑😑خودت نخونده بری کنکور بدی چی میشی من سال ۹۸ دام قبول شدم عزیزم رتبم ۶۰۰۰ شده دوباره همینجوریکنک ...
خودم نخونده برم رتبم میشه ۷۸۹۸۹۹۰۹ 😐 والا اخه 😕
استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و زمین وسط بحث مارو ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
میدونم من اصلا هیچ سالی درس نخوندم اگ میخوندم حتما بهترین جاها بودم سمپاد درس خوندم سال ۹۸ دام قبول ...
اگه اینجوریه امسال تصمیم جدی بگیر واقعا واقعا تا روز کنکور بخون حیفه درس نخونی و یه رشته خوب نری بعد تا اخر عمر حسرتشو میخوری یکسال سختی بکش بعدش ولی نتیجشو میبینی