2777
2789

توروخدا نگرانم.

میشه بگین کسی بوده با این شرایط بچه شو صحیحو سالم بدنیا آورده باشه؟

۱۰ هفته بودم خونریزی یا لکه بینی شروع شد گفتن جفتت لولایینگه...۱۵ روزی داشتم بالاخره با شیاف قطع شد.بعدش یک ماهی با مصرف شیاف خونریزی نداشتم تقریبا.بعد آنومالی دکترم قرص کلسیم داد بعد از مصرفش یبوست شدید گرفتم. و دوباره خونریزی واژن شروع شد. ۱۲ روزی میشه ادامه داره...

رفتم دکتر میگه فقط همون شیاف... کلی هم ناامید شدم از حرفاش...

خیلی حالم بده الان. کلا هم استراحت بودم والا تا الان.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم.خدا نینی تورم صحیحو سالم بغلت بیاره

الهی آمین ، مادر همسرم سر برادر شوهرم خونریزی شدید داشته 

البته اونطور که تعریف میکرد ، ولی خدا رو شکر الان پسرش ۳۰ و خرده ایی سن و سالش ِ 

نگران نباش نی نی شما هم سالمِ عزیرم 

الهی آمین ، مادر همسرم سر برادر شوهرم خونریزی شدید داشته  البته اونطور که تعریف میکرد ، ولی خد ...

خدا از دهنت بشنوه.

بچه ندارم. نازایی ام داشتم. واقعا خدا معجزه کرده برام.

ولی این خونریزی خیلی عذابم میده. یهو روحیه مو از دست میدم

الهی آمین ، مادر همسرم سر برادر شوهرم خونریزی شدید داشته  البته اونطور که تعریف میکرد ، ولی خد ...

تاپیکاتو خوندم. 

من تو ۵ ماهم. ۲۰ هفته م هنوزم ویار دارم.دمیترون میخورم. سره بچه های دیگه ت اینجور نبودی؟

خدا از دهنت بشنوه. بچه ندارم. نازایی ام داشتم. واقعا خدا معجزه کرده برام. ولی این خونریزی خیلی عذا ...

حق داری نگران باشی ولی امید بخدا 

همونی که بهت بخشیدش همونم برات حفظش میکنه 

حتما از وضعیتت خبر بده 

منتظر خبرای خوبم عزیزم 

تاپیکاتو خوندم.  من تو ۵ ماهم. ۲۰ هفته م هنوزم ویار دارم.دمیترون میخورم. سره بچه های دیگه ت ای ...

من سر قبلی که سقط شد هم همینطور بودم ، در کل ادم کم طاقتی ام 

دمیترون باعث یبوست میشه ، سعی کن با ویتامین ب۶ ویارتو کم کنی ، آلو خیس کن بخور که یبوست اذیتت نکنه 

میشه یکم توضیح بدی؟ خیلی عذاب روحی دارم میکشم ازین بابت. مخصوصا امشب که افتضاحم

ننیدونم  ولی داشتم همشم استراحت بودم و شیاف میزاشتم تا بالاخره این نه ماه تموم شد اصلا نزدیکی نکن . پله بالا پایین نکن . هفته ای یبار برو حموم اونم ۵ دقیقه سرپایی. چیزای گرم و قاعده آور نخور . پیاده روی هم اصلا نکن .

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊