اول واسه شوید پلو باید برنج رو آبکش کنیم 
بعدش شوید نازه و زرد چوبه و روغن و کمی پودر سیر رو کمی تفت میدیم و با برنج مخلوط می کنیم و میگذاریم دم بکشه
و سپس یه نصف پیاز رو سرخ کرده و زرشک و زعفرون رو بهش اضافه می کنیم
و اما ماهی!!!!
یه ماهی قزل آلا تازه رو میشوریم و بهش پیاز نمک فلفل و روغن زیتون میزنیم و 15 دقیقه میگذاریم باشه
سپس
1 عدد سفیده تخم مرغ رو با زعفرون و نمک و پودر سیر مخلوط می کنیمبعد 
انقده میزنیم تا حجمش زیاد بشه و کف کنه اما نه زیاد که سفید بشه بعد توی 
یه بشقاب یه کم آرد ذرت میریزیم
و ماهی رو اول توی مخلوط سفیده و زعفرون و سپس توی آرد ذرت میزنیم و بعد توی روغن سرخ میکنیم
واسه دورشم کمی قارچ رو تفت میدیم و کمی سبزی خورد شده مثل ریحون، نعنا، مرزه  یا ترخون  بهش
اضافه می کنیم تا عطر سبزی به خورد قارچ بره
روی چیپسا هم همین عملیات رو انجام میدیم
دو تا فلفل کبابی هم میگذاریم کنارش 
چون برای من وقت کم بود از گوجه وخیارشور استفاده کردم 
و بعد از اتمام پخت برنج موقع کشیدن، مخلوط زرشک و زعفرون رو با برنج مخلوط کرده و سرو می کنیم
