2777
2789

نه ، به نظرم بهترین شغله واس خانوما

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلاتدریس میکردم ولی اون موقع ها بچه نداشتم ..الان واسه ازمون استخدامی شرکت کردم و تقریبا امادگی دارم ولی یه جورایی ترس و سختی هایی که ممکنه واسه بچم داشته باشه میترسم.

بستگی به خودت و علاقت داره 

اگه کار کردن رو دوست داری واست راحت تره، البته که بدون دردسر نیست و مسولیت هات بیشتر میشن و وقت کمتری واسه رسیدگی به بچه ت و زندگییت داری 

خوب ولی اگه علاقه داری سختیهاش به چشم نمیاد 

اگه مث من اهل کار بیرون نباشی و دوست نداشته باشی قطعا سخت میشه واست😂

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
بستگی به خودت و علاقت داره  اگه کار کردن رو دوست داری واست راحت تره، البته که بدون دردسر نیست ...

دقیقا دوسدارم فعال باشم..وگرنه همسرم میگه مگه چقدر میخوای حقوق بگیری می ارزه بچه رو تنها بزاری ؟؟به خاطر حقوق معلمی رو دوس ندارم به خاطر شغلش میخوام...ولی بچه ی خودم کوچیکه

من دیروز مصاحبه دادم برای دانشگاه فرهنگیان 

فکر کنم قبولم(خدا کنه)

خانوما لطفا هی نگین واسه زن بهترین شغله چون به شوهر و بچش میرسه

مگه همه چی شوهر و بچست؟

مهم اینه که تو این شغل برای خودت وقت تنفس داری و تعطیلاتت کافیه. بهت فشار نمیاد.

راستی من احتمالا معلمی ابتدایی قبولم

بنظرتون وقتی رفتم سرکار برای بیشتر کردن درآمدم چه کاری کنارش انجام بدم؟ 

ادبیات و نوشتنم خوبه.دوره نسخه خوانی دیدم.زبانم خوبه البته چون فراره خیلی چیزا یادم رفته فعلا.

با این مهارتا چه کاری کنم؟ یا بنظرتون چه مهارتای دیگه ای یاد بگیرم که بتونم پیشرفت کنم؟

سرگشته‌ی محضیم و در این وادیِ حیرت                    عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم