2789

پالایش یکم هفته بعد اول آبان در پرتفو همه میاد و از شنبه معاملاتش شروع میشود.قسمت پیامها را از شنبه نگاه کنید اطلاع رسانی میکنند.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینهفته عرضه اولیه نیست. اخبار عرضه اولیه و سهام عدالت را از سایت تجارت نیوز و سایت سنا (پایگاه خبر ...

نظرت راجب سهم پترول چیه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

اینکه تا نیمه ی آبان خرید نشه، تحت تأثیر انتخابات آمریکا نیست؟ ( که قطعا هست) پس بورسی که اینقدر ...

بازار بورس است و تابع قیمت دلار و قیمت نفت جهانی و فلزات جهانی.

بورس یک چیز داخلی نیست.به بیرون هم ارتباط داره.

برای احتیاط میگن.تا کسی ضرر نکنه

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
نظرت راجب سهم پترول چیه

سهم خوبیه و باید بالا بیاد.

فعلا بورس دستوری پایین می رود.

سهم خوبیه و باید بالا بیاد. فعلا بورس دستوری پایین می رود.

الان تو ضرره

بنظر شما چقد طول میکشه بالا بره؟

حتی از سرمایه خودمم داره کم میشه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

یه سوال میشه بهم جواب بدی؟من سهاممو ازاد کردم صرفا بخاطر فروش ۳۰ درصدش.حالا کارگزار کدومو انتخاب کنم ...

من تاپیک درباره سهام عدالت گذاشتم.

رو عکسم کلیک کن پیداش میکنی.

کارگزاری مفید  سامانه مدیریت سهام عدالت بنویس وارد  شدید ثبت نام کن.از شما کد ملی و تلفن را میپرسد که ثبت میکنید. و بقیه مراحل.

مشکلی بود باز بپرسید.راحته.

نظرت راجب سهم پترول چیه

بازار کوتاه مدت سود نمیده.باید هدفتون چند ماهه باشه.

همونی که دارید نگه دارید.صبر کنید.تا بعدا

درباره ثعمرا چیزی میدونی

ثعمرا نه.اما میدانم فردا روز فروش نیست.هفته بعد بازار مثبت میشود.همیشه روزهای مثبت بفروشید.