2777
2789
عنوان

مجردای بالای ۳۰بیاین

442 بازدید | 43 پست

بچه ها من یه وسیله تموم کردم باید میخریدم چون مشتری داشتم باور کنید بعد از ۶ماه رفتم بازار شایدم بیشتر .از اسنپ پیاده شدم رفتم تو لوازم ارایشی ک همیشه خرید میکردم ولی چیزی ک میخواستمو نداشت اومدم بیرون یه ۲۰۷ بود نمیدونم چی بود بوق زد محل ندادم اونم ماشینشو پارک کرد تا ۴راه بعدی اومد دنبالم منم ترسیدم هی ادما ک رد میشدن سعی میکردم بااونا برم ک یوقت خلوت نشه خیابون خلاصه این یارو ۲۰دیقه راه افتاد دنبالم تو لوازم ارایش بعدیم وایساد رفتم خرید کردمو برگشتم دوباره نصف راهم اومد تو یه لوازم ارایش دیگه ک رفتمو اومدم رفته بود الان خیلی پشیمونم ک چرا اخم کردمو محل ندادم ۳۲سالمه دوس پسر نداشتم خیلی دوس داشتم بایکی اشنابشم اینم خیلی خوش تیپ بود بخدا الان خیلی ناراحتم ... بچه ها فکر میکردم دیگه جداب نیستم ولی امشب خوب بود یجورایی امیدوار شدم اینم بگم ۴ماهه ۲۰کیلو وزن کم کردم یکمی خوش تیپ شدم اینم بی تاثیر نیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید مزاحم باشه بهتریییین کارو کردی اگر محل می‌دادی خیلی بد بود اینجوری ارزش خودتو حفظ کردی

اگر اون آقام خوشش اومده باشه الان رد آدرس تو پیدا کرده و خودش میاد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

خوبه اعتماد به نفس ات برگشته این عالیه ادم باید خودشو همیشه باور کنه 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
چطوری وزن اضافه کردی؟ب منم راه حل بده

کم کرده دلبندم 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚