2777
2789
عنوان

کرونای منو نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 30 پست
عزیزم منم کرونا گرفتم الان ۱۲  وز از علائمم میگذره ۱هفته پیش رفتم دکتر گفت ریه هامم درگیر شده و ...

ببین این ویروس خیلی پیچیده اس. تو بدن هرکس یه بافتو درگیر میکنه. بعضیا صفراشونو درگیر میکنه، یه سریا کلیه رو عفونی میکنه، اما غالبا ریه ها رو درگیر میکنه چون کرونا از خانواده ی سارس هستش که روی ریه میشینه. کسایی که ریشون سالمه سیگاری نیستن مشروب نمیخورن قلیون نمیکشن اینا اگه شصت درصد ریشون درگیر بشه با چهل درصد ریه زندگی میکنن اما اگه کسی ریش خیلی حاد عفونی بشه بهتره کپسول اکسیژن محض اطمینان بگیره و تو خونه داشته باشه ضرر نداره. عموی دوستم بیچاره از شدت تنگی نفس داشت خفه میشد شانس آورد بیمارستان نزدیک بود زود بردنش بیمارستان .

خدا رو شکر شما رد کردید به سلامتی. ده روزه که حالت خوبه پس خوب شدی شکر خدا. رو شکر.

آش ، سوپ، عدسی ،  دمنوش زنجفیل، چای دارچینی ،شیرکاکائو داغ، هات چاکلت فقط نوشیدنی داغ و روون بخورید امیدوارم سلامت باشید

ادم ی روز فک میکنع خوب شدع و تموم ولی روز بعد میبینی یهو تب میاد یا بدن درد، سوزش ادرار هم دارع، اسهال داشتع باشین خوبع اسهال خوشخیمع یوبوست بدخیمع موقع اسهال اگع سوزش داشتین کروناس 

خدا بهمون رحمکنع خدا خدا لعنت کنع باعث و بانی این بلارو ک زمین وزمان و بهم ریختع مردمو گرفتار کردع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این ویروس خیلی پیچیده اس. تو بدن هرکس یه بافتو درگیر میکنه. بعضیا صفراشونو درگیر میکنه، یه سریا ...

قربونت عزیزم من خداروشکر ریه ام سالم بوده هیچکدوم از این دود و دم ها استفاده نکردم ک ریه ام مشکل داشته باشه اره همه ی این غدا هارو استفاده میکنم الانم خداروشکر ۱۰ روزه هیچ علائمی از کرونا ندارم ۴شنبه دو هفتم تموم میشه برم سی تی نشون میده بینم ریه ام پاک شده یا نه؟؟

نمی دونم منظور از سؤالت چیه ولی برادر تو این اوضاع بهتر یا پدر و مادر سن یالا؟

والا همین بگوو

ادم تو بیماری برادرش کمکش نکنه پس کی بکنه

انتظار دارند پدر و مادر بالای 60 سالشون برند بیمارستان  

ادم میمونه چی بگه با این طرز فکر 

عزیزم واقعا سه تا شیش روز اولش خطر داره ؟من پدرشوهرم دوهفتس گرفته خوب نمیشه نگرانم

توی ی لیتر آب جوش ی ذرع جوش شیرین بریزین بخورشو بدع واقعا معجزع میکنع نجاتش بدین نو روخدا