2777
2789
عنوان

کرونای منو نامزدم

236 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها منو نامزدم ی چن روزیع مریض شدیم ترسیدیم بریم ازمایش بدیم ولی با یکی از دوستاش ک بزرگترین دکتر ایرانع حرفزد گف 100%کروناس 3تا6روزش خیلی خطرناکع کسی اگع این 3تا6 روزو رد کنع مرگ و شکست دادع، فقد چایی کمرنگ باید خورد هیچگونع شیرینیجات نخورین، فقد تا میتونی اب همع میوع ها رو بگیرین بخورین، بردارشوهرم بیمارستان عمل داشت شوهرم همراهش بود ازاونجا گرفتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط مراقب تنگی نفس باشید. دستگاه اکسیژن بگیرید خیلی حیاتی و ضروریه. عموی دوستم گرفته بود داشت خفه میشد بیچاره مرگو جلوی چشماش دید. حتما کپسول اکسیژن تو خونه بیارید

فقط و فقط مراقب تنگی نفس باشید. دستگاه اکسیژن بگیرید خیلی حیاتی و ضروریه. عموی دوستم گرفته بود داشت ...

عزیزم منم کرونا گرفتم الان ۱۲  وز از علائمم میگذره ۱هفته پیش رفتم دکتر گفت ریه هامم درگیر شده ولی کلا از اول نه سرفه داشتم نه تنگی نفس بنظرت امکان داره تنگی نفس بگیرم چون کلا فقط یه روز مریض بودم الان ۱۰ روزه سالم سالمم ولی خوب قرنطیه ام