2777
2789
عنوان

خدا دوستم نداره

261 بازدید | 13 پست

خدا منو نمیخواد انگار مشکلم حل نشد دیگه دلم نمیخواد نماز هم بخونم من یه حاجت داشتم یکسال و نیم التماس کردم یس خوندم نذر کردم زیارت عاشورا قرآن اما حاجت نگرفتم من حاجتم مادی نبود حاجت معنوی بود  فقط خدا میتونست حلش کنه افسرده شدم خدا دوستم نداره میدونم 

با همه دنیا انگار قهرم با همه قطع  ارتباط کردم  از بس دلم غصه داره شب ها گریه میکنم نمیخوام کسی منو گریان ببینه دلم گرفت حس میکنم خدا دوستم نداره آخه مگه من چه گناهی کردم اینجوری دارم زجر میکشم

من ی جا شنیدم چله ی زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس معجزه میکنه و رد خور نداره خاستی امتحان بکن اینم

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

من شوهرم بیکار بود سر هر کاری میرفت فقط دوماه بود خونه مادرشوهر بی پول جاریام هی پز میدادن ایقد دعا کردم ایقد اشک و اه کردم التماس خدا کردم بعد از دو سال 

و سه ماه کار گیرش اومد اخر ولی الان یه جایی افتاده از شرکتشون که هیشکی باورش نمیشه. خداروشکر. من چله نماز شب و چله سوره مزمل همزمان خوندم بلافاصله جواب داد تا تموم شد. قبلا هم از نماز شب حاجت گرفته بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمی خوام شعار بدم ولی هیچوقت نا امید نشو خدا همه ی بنده هاشو دوست داره مطمئنی باش خدا خوب و بد بنده ها شو بهتر از هر کسی می دونه و اگه این حاجتت به نفعت باشه چه زود و چه دیر برآورده میشه انشالله که هر چه زودتر حاجتت برآورده بشه 

اره میدونم ادم که امیدش نا امید میشه چجوریه خودمم حالا گرفتارم هنوز خونه مادرشوهرم هرچی تلاش میکنم ا ...

اینقدر داغونم با همه قطع ارتباط کردم با همه خیلی امیدوار بودم اما خب بعد از یک سال و نیم دعا به این روز افتادم 

اینقدر داغونم با همه قطع ارتباط کردم با همه خیلی امیدوار بودم اما خب بعد از یک سال و نیم دعا به این ...

عزیزم امیدوارم خدا شادت کنه واقعا ادم نمیدونه چی بگه چکار کنه من خودمم الان کاسه چه کنم دستمه ☹️

عزیزم نمی خوام شعار بدم ولی هیچوقت نا امید نشو خدا همه ی بنده هاشو دوست داره مطمئنی باش خدا خوب و بد ...

ناامید نبودم نا امید شدم بعد این همه دعا 

ممنون از دعای خوبت مهربونم عزیزمی

عزیزم امیدوارم خدا شادت کنه واقعا ادم نمیدونه چی بگه چکار کنه من خودمم الان کاسه چه کنم دستمه ☹️

دوست مهربونم ممنونم از دعای خیرت امیدوارم شما هم مشکلت حل بشه من که دارم دق میکنم مشکلم حل نمیشه گلم هر کس ظاهر منو دید گفت این دردی نداره اما کی میدونه من پر از غمم

دوست مهربونم ممنونم از دعای خیرت امیدوارم شما هم مشکلت حل بشه من که دارم دق میکنم مشکلم حل نمیشه گلم ...

ملت همینن براشون مرغ همسایه غازه یه عده هم از حسادتشونه منم خالم که سه برابر من سن داره حسود زندگیمه متأسفانه بقیه حال ادمو خیلی بدتر میکنن. ممنون عزیزم امیدوارم توهم به زودی تاپیک شادیتو بزنی 

ملت همینن براشون مرغ همسایه غازه یه عده هم از حسادتشونه منم خالم که سه برابر من سن داره حسود زندگیمه ...

همچنین شما انشالله سلامت باشی گلم حاجت دلت هم برآورده بشه