2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین😭

101 بازدید | 10 پست

یه سال یه پسرو دوست داشتم که فاميلمون بود از فامیلای دور.. بعد یه سال که بهش گفتم دوسش دارم گف اون اهل عاشقی نیس و الانم سربازه. الان نزدیک یک سال و پنج ماهه ندیدمش دلم براش تنگ شده دوسش دارم ولی اون منو نمیخاد چی کار کنم دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭😭😭گفتن زمان میبره که فراموشش کنی ولی پنج ماه پیش گفت منو نمیخاد ولی من هنوز بهش فکر میکنم و دوسش دارم 😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق دوطرفش بزوردوام داره چه برسه یه طرفه....

یه شب توقلبت یه قبربکن بعدتوهمون قلبت توقبرخاکش کن خاکش کن . تاهرچقدم میخوای همون یه شب براش گریه کن .ازفرداش دیگه همش به خودت بگو برام مرد تمام.

ا

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

این اقتضای سنته .بزار بزرگتر شی میفهمی عشقت همش کشک بوده واقعی نبوده اون زمان الکی خودتو اذیت کردی واسه یه حس زودگذر

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.