2777
2789
عنوان

مادر شوهرم الان زنگ زده میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 88 پست

سخت میگیری بیخیال بابا این چیزا ارزش ناراحتی نداره چرا این کار خوبشو نمیبینی ک زنگ میزنه اصلا میتونه زنگ نزنه وظیفش نیست ولی یچیز خوب درست میکنه بهتون زنگ میزنه 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه  بدبختا دعوت نمیکردن میگفت اووف بوی قورمه سبزی همه جا پیچیده یه تعارف به ما نکردن 😏😏

دقیقاااااااااا همینجا میومد تاپیک میزد که مادرشوهرم سال تا سال دعوت نمیکنه بوی غذاش میاد خونمون

من پیش مادر شوهر یا مامان خودم نیستم اگه بودم از خدام بود اونا غذا درست کنن چون من زیاد غذا درست کردنو دوست ندارم

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

عزیزم غریبه ک نیستین پیش پیش دعوت کنه مهمونی خانوادکی هر وقت شام مورد علاقت نبود دوتا نیمرو بزن تنگش بخورین

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

سخت نگیر عزیز من که هر وقت مادرشوهرم زنگ می زنه شام یا ناهار پاشین بیاین اینجا از خدامه خیلی وقتا خودم زودتر می رم شوهرم هر وقت امد از سر کار میاد الانم که باردارم بنده خدا همش غذا می پزه میده خواهر شوهرم میاره میگه دلم نمیاد من بخورم براشما نفرستم .