2777
2789
عنوان

آخرهای بارداری

98 بازدید | 16 پست

سلام به همه مامانهای گل 

کیا مثل من فقط چند هفته دارن تا نی نی خوشگلشون رو ببینن؟؟؟😍😍😍 

انتظار شیرین داره به پایان میرسه 

خوب خوابیدین ؟ 

همه وسایل هارو خریدین؟ 

دیدی اتیشت زد/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی رو مخی

همینع ک  هس/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

دوهفته مونده تا زایمان .دهنم صاف شده خواب ندارم از بس یا گشنم یا دسشوییم یا دنده درد دارم .وسایلم همه چی خریدن مامانمینا

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
دوهفته مونده تا زایمان .دهنم صاف شده خواب ندارم از بس یا گشنم یا دسشوییم یا دنده درد دارم .وسایلم هم ...

بسلامتی عزیزم نی نی رو بغل کنی 

منکه عصب سیاتیکم بدجور گرفته و به سختی راه میرم منم چهار پنج هفته دارم تا زایمان 

بسلامتی عزیزم نی نی رو بغل کنی  منکه عصب سیاتیکم بدجور گرفته و به سختی راه میرم منم چهار پنج ه ...

مرسی عزیزم همچنین شما .اخی میدونم خعلی سخته سعی کن فقط استراحت کنی من ک از این هفته اصن نمیتونم دولا شم و سرپا باشم همسرم همه کارامو میکنه توام از شوهرت بخواه سعی کن فقط استراحت کنی ک بعد زایمان کارت درمیاد تازه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
مرسی عزیزم همچنین شما .اخی میدونم خعلی سخته سعی کن فقط استراحت کنی من ک از این هفته اصن نمیتونم دولا ...

دقیقا منم همینطور همسرم خیلی کمک می کنه 

یعنی من اصلا ببخشید تا دستشویی به زور میرم 

دقیقا منم همینطور همسرم خیلی کمک می کنه  یعنی من اصلا ببخشید تا دستشویی به زور میرم

دقیقا حالا جا داری باز من ده روز مونده تا زایمان نی نی ب مثانم  لگد میزنه هر ی ساعت ی بار دسشوییم هلاک شدم خواب ندارم اصن

راستی نوع زایمانتون چیه انتخاب کردین؟

سزارینم عزیزم