ضد آفتاب زردرنگ و ۵۰ درصدش میزنم روش میرم کار .خیلی پوستما شفاف کرده
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
روشن کننده و شفاف کننده پوست صورت - مناسب برای شادابی پوست های کدر و خسته - بهره گیری از ویتامین C پایدار با خواص روشن کنندگی، آنتی اکسیدان و ضدچروک - افزایش ساخت کلاژن و کمک به رفع چین و چروک های صورت - محافظت از پوست در برابر رادیکال های آزاد
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
واقعا؟یعنی ویتامین سی سینره اینقد خوبه؟ من مدیلن استفاده میکن خوبه ولی گرونه لا مصب دوتا قطره بیشتر ...
من روی پوستم رضایت داشتم .صبح زیر ضد آفتاب سنیره میزنم .شب هم موقع خواب میزنم.هم شفاف شده هم پوستم سفت شده هم شاداب.
البته من اصلا روی اینا پنکیک و پودر نمیزنم .کلا غیر از مهمونی ، استفاده از پنکیک و پودر ندارم
صورت من حساسه تا یکمی پوستم کثیف شه زودی جوش میزنه. چربه این کرمی ک گفتی مث روغنه یا جذب پوست میشه
جذب میشه .منم پوستم چربه .این کرم اصلا چرب نمیکنه و رطوبت پوستتم حفظ میشه ...
من راضی بودم شاید روی یه پوست دیگه اوکی نشه