ANTP_A زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..
ی بار ب دوستای یکی از بچه های دانشگاه ک خیلی مذهبی بود پول دادیم که رو گردن اون پسر مذهبیه بنویسه خاله الکسیس🤭 ابروی بنده خدا رفت خیلی ناراحت شد دیگه خوابگاه نرفت
بودیم ما یه دونه روح تو دو تا کالبد دیدیم همو مطمئنم اون روز خدا هم شاد شد♥️
چند وقت قبل پریود بودم،( دیگه خودتون میدونین خانما تو این دوران چقد حساس میشن) شوهرم شوخی شوخی گفت، من اگه پورشه داشتم دیگه تورو تحویل نمیگرفتم😑 منم با اینکه هم از شوهرم شناخت داشتم، هم میدونسم شوخیه و خودمم از این حرفا باهاش داشتم...
شوهرم ی بار در حالیکه داشتم عقب عقبکی از دستش فرار میکردم پامو گرفت. من همونطوری صاف از پشت سر افتادم زمین. پشت سرم محکم خورد به زمین. تا روز بعدش احساس میکردم سوار چرخ فلکم
سرگیجه بدی داشتم. گفتن تا ۲۴ ساعت ادامه داشت باید برم عکس بگیرم که خودش خوب شد
از اینایی بود ک میخواست پست بگیره همش حواسش به خودش بود همیشه تو نمازخونه پیداش میکردیم ب حجاب ی دخترع گیر داد ما میخواستیم حالشو بگیریم ک زیادهروی کردیم بیچاره خیلی ناراحت شد وقتی فهمید
بودیم ما یه دونه روح تو دو تا کالبد دیدیم همو مطمئنم اون روز خدا هم شاد شد♥️