2777
2789

قلقلک دادن😒

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
واییییی سکته نکردی😂

راستش چیز زیادی نمیدونستم ازش رفتم پیامو باز کردم پیام دادم شما😂😂😂بعد حالا به دوستام گفته بودم اونام میگفتن وای جواب دادی هک شدی و باید ی عالمه پول بدی وگرنه همه چیتو پخش میکنه خیلی ترسیده بودم🤦‍♀️

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش چیز زیادی نمیدونستم ازش رفتم پیامو باز کردم پیام دادم شما😂😂😂بعد حالا به دوستام گفته بودم او ...

لنتیا😂

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏

ی بار ب دوستای یکی از بچه های دانشگاه ک خیلی مذهبی بود پول دادیم که رو گردن اون پسر مذهبیه بنویسه خاله الکسیس🤭 ابروی بنده خدا رفت خیلی ناراحت شد دیگه خوابگاه نرفت

بودیم ما یه دونه روح تو دو تا کالبد دیدیم همو مطمئنم اون روز خدا هم شاد شد♥️

چند وقت قبل پریود بودم،( دیگه خودتون میدونین خانما تو این دوران چقد حساس میشن) شوهرم شوخی شوخی گفت، من اگه پورشه داشتم دیگه تورو تحویل نمیگرفتم😑 منم با اینکه هم از شوهرم شناخت داشتم، هم میدونسم شوخیه و خودمم از این حرفا باهاش داشتم...

انقد ناراحت شدم ک هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم😬

منم از خواهرم خواستم یه پیام بفرسته از پیامای مومو که باهاش بقیه رو گول بزنم ک مومو پیام داده ب من گ ...

خب دیگه بدجنس بازی در نیاورده😂😉

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
ی بار ب دوستای یکی از بچه های دانشگاه ک خیلی مذهبی بود پول دادیم که رو گردن اون پسر مذهبیه بنویسه خا ...

وا چیکار کردین با بنده خدا😂😂

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏
چند وقت قبل پریود بودم،( دیگه خودتون میدونین خانما تو این دوران چقد حساس میشن) شوهرم شوخی شوخی گفت، ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 دیگه تا عمر داره باهات شوخی نمیکنه

شوهرم ی بار در حالیکه داشتم عقب عقبکی از دستش فرار میکردم پامو گرفت. من همونطوری صاف از پشت سر افتادم زمین. پشت سرم محکم خورد به زمین. تا روز بعدش احساس میکردم سوار چرخ فلکم

سرگیجه بدی داشتم. گفتن تا ۲۴ ساعت ادامه داشت باید برم عکس بگیرم که خودش خوب شد

شوهرم ی بار در حالیکه داشتم عقب عقبکی از دستش فرار میکردم پامو گرفت. من همونطوری صاف از پشت سر افتاد ...

😂😂😂😂😂

وا چیکار کردین با بنده خدا😂😂

از اینایی بود ک میخواست پست بگیره همش حواسش به خودش بود همیشه تو نمازخونه پیداش میکردیم ب حجاب ی دخترع گیر داد ما میخواستیم حالشو بگیریم ک زیاده‌روی کردیم بیچاره خیلی ناراحت شد وقتی فهمید

بودیم ما یه دونه روح تو دو تا کالبد دیدیم همو مطمئنم اون روز خدا هم شاد شد♥️

وقتی میخوابم داداشم ی پارچ آب میاره میریزه سرم انقد بدم میاددد هر چقدر دعواش میکنم انگار ن انگار😂

ما شوخیای فیزیکی زیاد داریم 

این بلارو سرم اورد منم میخاستم رو کم کنم و ثابت کنم دردم نمیاد 

ورم کردع بود شدید اما دم نزدم 

کلا عین رزمندع هاییم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh