2777
2789
من مث چی از پروانه میترسم دوستام منو تو ماشین زندانی کردن دوتا پروانه گنده هم انداختن تو ماشین با هر ...

وای منم ب شدت  از پروانه میترسم.تو اتاق میاد تا مرز سکته میرم هرکی میفهمه مسخره میکنه

بالاخره یکیو دیدم مثل خودم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریباً ۳سال پیش تولدم بود با دوستام بیرون بودم دختردایی اوسکولم زنگ زد گفت تورو قرآن خودتو زود برسون خونتون بابات ایست قلبی کرده 😳چون میدونستم تولدمه از این روش استفاده کرد که منو چطوری بکشونه خونه،منو میگی؟فقط این یادمه که با آخرین سرعتی که داشتم خودمو رسوندم خونه پریدم رو بابام گفتم بااااابااااا نهههههه 😭😭😭😭بابام گفت چته پدرسگ؟گفتم ایست قلبی کردی؟گفت کی گفته؟من اینجوری شدم 😦😯😮

بعدش دخترداییم گفت تولدته امشب،خواستم بیای خونه،

هر هر هر بیشعور 😡 سکته کردم 🤬

تقریباً ۳سال پیش تولدم بود با دوستام بیرون بودم دختردایی اوسکولم زنگ زد گفت تورو قرآن خودتو زود برسو ...

واقعا کارش زشت بوده😐🔫چرا از بابات مایه گزاشته

قیافه بابات اومد جلو چشم😂😂😂😂🔫

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏
مادرشوهر بیشعورم همیشه به شوخی میگه پسرم کلاااااا بد سلیقه س و هر هر میخنده

خب بگو به باباش کشیده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

این خاطره مال نوجوونیمه.ما یبار با بابام آب بازی میکردیم. با لیوان آب میریختیم روی هم

اول اون شروع کرد اما چون حواسش نبود من تونستم سریع لیوان رو پر کنم بریزم تو صورتش خیلی زورش گرفت منو بدون دمپایی تو حیاط خاکی کشون کشون برد سرمو گرفت زیر شیر آب

همیشه شوخی هاش ب دعوا ختم میشه. اصلا جنبه نداره

خودش شروع میکنه خودشم دعوا میکنه😏

چ مادر شوهر خری 😅وا جوابشو بده  بگو ب باباش رفته😂

🤣🤣🤣آره دفعه دیگه میگم حتما

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜