2777
2789

کرفس ن

تایک سالگی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

کرفس حساسیت زاست

فعلا زوده براش

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرفس حساسیت زا از 9 ماه به بعد مجازه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
کرفس حساسیت زاستفعلا زوده براش

آخه دکترش تو جزوه نوشته 

سبزیجات به سوپش اضافه کنید مثل جعفری گشنیز کرفس کدو لوبیا سبز .من جعفری زدم.امروزم گشنیز.کرفسم خریدم

کرفس حساسیت زا از 9 ماه به بعد مجازه

آخه دکترش تو جزوه نوشته 

سبزیجات به سوپش اضافه کنید مثل جعفری گشنیز کرفس کدو لوبیا سبز .من جعفری زدم.امروزم گشنیز.کرفسم خریدم

آخه دکترش تو جزوه نوشته سبزیجات به سوپش اضافه کنید مثل جعفری گشنیز کرفس کدو لوبیا سبز .من جعفری زدم. ...

پس میتونی از ساقه های ترد و برگاش که ریز کردی بریزی

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
آخه دکترش تو جزوه نوشته سبزیجات به سوپش اضافه کنید مثل جعفری گشنیز کرفس کدو لوبیا سبز .من جعفری زدم. ...

کرفس رو نمیدونم ولی کدو حلوایی خیلی شنیدم که واسه نوزاد و کودک مفیده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ساقه کرفس ریش ریش نخ داره، اذیت نمیکنه بچه رو؟ هرچقدر هم سوپش رو میکس کنین، باز اون نخ نخ های ساقه میمونه، گلوگیر نشه؟!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

من مربی کودک هستم گلم کارفرمام کدو حلوایی و کرفس میریز کرفس رو با دستگاه میکس میکنه در اصل میشه آب کرفس و یک استکان هر بسته ریخته فریز کرده و کدوحلوایی هربسته یه برش مربعی متوسط و سیب زمینی و برنج شمالی گاهی آب قلم گاهی آب ماهیچه با یه کنه کوچولو ماهیچه رو از صبح میزاره میپزه تا ظهر بعد همه رو با گوشت کوب برقی میکس میکنه که هیچکدوم معلوم نیستن و یک هفته بهش میده