2777
2789

ترسوندنم...تا مرز سکته

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر اونا خیلی خنده دار بوده ولی واسه خودم از اون خنده ها بود اون لحظه خنده ای که  ازصد تا گریه بدتره.گاهی خیلیا شوخی شوخی حرفها ومنظورشون میرسونن

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یک هفته پیش ب اسم مومو با ی خط نا شناس بهم پیام دادن دوستام🤦‍♀️😂

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

داداشم دستو پامو بست میخواست با پتو منو خفه کنه چون من خیلی از خفه شدن میترسم ..بعد من انقد جیغ زدمو دست و پا زدم از رو تخت با شکم افتادم زمین معده ام چنان درد گرفت لبام سیاه شد ..همه کر کر داشتن میخندیدن 

داداشم دستو پامو بست میخواست با پتو منو خفه کنه چون من خیلی از خفه شدن میترسم ..بعد من انقد جیغ زدمو ...

😂😂

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏
یک هفته پیش ب اسم مومو با ی خط نا شناس بهم پیام دادن دوستام🤦‍♀️😂

منم از خواهرم خواستم یه پیام بفرسته از پیامای مومو که باهاش بقیه رو گول بزنم ک مومو پیام داده ب من گوش نداد باورت میشه یه کاره کوچیکو انجام نداد