2777
2789
عنوان

متخصصان تیتربتا تشریف بیارین لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرت آزمایش داده تعداد کمه یا تحرک ؟؟ معاینه واسه واریکوسل شده ؟؟ آخه این بیماری خیلی تاثیر م ...

عزیزم واریکوسل ۱۷سالپیس جراحی کرده..آزمایش داده هم تعداد هم مورفولوژی هم تحرک افتضاح بود.دوتا بارداری پوچ داشتم بعد سقط دکترگفت بره آزمایش که جوابش افتضاحه.امکانش هست واریکوسل عود کنه؟؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم واریکوسل ۱۷سالپیس جراحی کرده..آزمایش داده هم تعداد هم مورفولوژی هم تحرک افتضاح بود.دوتا باردار ...

اره عزیزم احتمال برگشت هست .دکتر بره حتما تو خانوادم چند نفر مشکل شمارو داشتن ک آخر واریکوسل بوده و عمل کردن حل شده .مشکل کلیوی یا فشار ندارن ؟؟ مشروب یا سیگار چی؟

اره عزیزم احتمال برگشت هست .دکتر بره حتما تو خانوادم چند نفر مشکل شمارو داشتن ک آخر واریکوسل بوده و ...

عزیزم فشارخونش همیشه ازحدنرمال پائینتره'اهل مشروب وسیگارم نیست اصلا'

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم فشارخونش همیشه ازحدنرمال پائینتره'اهل مشروب وسیگارم نیست اصلا'

برین دکتر مجاری ادرار دوباره کنترل بشه .انشالله ک زود جواب میگیرین. تو نت بزنی تقویت اسپرم خیلی از غذا ها هست .داروهای گیاهی هم تاثیر داره .انشالله زود مامان و بابا ی نی نی سالم میشین

عزیزم شوهرت آزمایش داده تعداد کمه یا تحرک ؟؟ معاینه واسه واریکوسل شده ؟؟ آخه این بیماری خیلی تاثیر م ...

سلام عزیزم حدستون درست بود واریکوسل گرید دو داشتن ۴ماه پیش جراحی کرد چندروز پیش آزمایش داد بدون مصرف دارو ،دکترگفت طبیعی اقدام کن درصورتیکه قبلش پزونده تشکیل داده بودم واسهivf

سلام عزیزم حدستون درست بود واریکوسل گرید دو داشتن ۴ماه پیش جراحی کرد چندروز پیش آزمایش داد بدون مصرف ...

سلام عزیزم خداروشکر .یکم رژیم غذایتون رعایت کنین یعنی مضر کمتر بخورین ورزش کنین .انشالله بزودی زود باردار میشین