2777
2789
عنوان

اونایی که تو رابطه هستید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 101 پست

من توی عقدم و یه هفتس ازش خبری ندارم😭😭نه زنگ نه پیام😢

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار ۱سال یه بار۳.۵ یه بار ۲.۵ قهر رودم.الان ۹ساله با همیم😑

یا حضرت ابولفضل😑😂بعدش چجوری برمیگشتید اون برمیگشت یا شما؟بعدش میومد رابطتتون مثل قبل میشد؟نمیترسیدی بره سراغ کسی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
ی چیزی بهت میگم‌از من ب تو نصیحت الان خودتو کنترل کن می دونم سخته وقتی نامزد خودم رف هر کس بهم میگف ...

اره منم دقیقا خیلی این اشتباه رو کردم دیگه نمیخوام این دفعه برم جلو. 

ن عزیزم  

شما تو اون مدت ۲۰ روز حتی پیامم نفرستاد؟چون شوهر من ی هفتس  نه پیام میفرسته نه زنگ‌میرنه؟دارم میترکم😢 هنوزم تو عقدم

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
میدونی احساس میکنم تو این رابطه خیلی غرور و احترامم کم شده. نمیخوام حالا فکرکنه چه تحفه ایه. دلم میخ ...

به نظر من این رابطه تموم شده اما برو بهش بگو که آقای خفن  رابطه رو اینطوری تموم نمیکنن  بگو خوش حالم که با آدمی که انقدر احمقانه رفتار میکنه و بزرگ  نشده هنوز، قرار نیس ادامه بدم. اینطوری هم تکلیفت  مشخص میشه وهم دیگه منتظرش  نیستی  غرورت  هم حفظ میشه

اره منم دقیقا خیلی این اشتباه رو کردم دیگه نمیخوام این دفعه برم جلو. 

منم همینطور..تو این یک هفته که رفته کلی اهنگ غمگین و متن دلتنگی استوری کردم تو واتس اپم

که شاید برگرده

کاربر قدیمی هستم 
طرف من با اینکه رابطمون عالی بود و فامیل بودیم یه روز یهو بهم زنگ زد که من با این شرایط کارم نمیتونم ...

برمیییگرده شک نکن.فقط زمام میبره

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
طرف من با اینکه رابطمون عالی بود و فامیل بودیم یه روز یهو بهم زنگ زد که من با این شرایط کارم نمیتونم ...

وااای میفهمم چی میگی.

منم از این رابطه واقعا دلسرد شدم انقدر دعوا کردیم که دیگه هیچ شور و شوقی تمونده برام. ولی میخوام برگرده یکم اذیتش کنم.

البته هنوز خیلی دوسش دارم ولی خیلی هم دلمو شکونده دوس دارم تلافی کنم

منم همینطور..تو این یک هفته که رفته کلی اهنگ غمگین و متن دلتنگی استوری کردم تو واتس اپم که شاید برگ ...

من تقریبا خودمو غیب کردم. هیچ جا هیچ فعالیتی نمیکنم ولی اصلا عین خیالش نیست.

انگار قشنگ فراموش شدم از ذهنش. 

وااای میفهمم چی میگی. منم از این رابطه واقعا دلسرد شدم انقدر دعوا کردیم که دیگه هیچ شور و شوقی تمون ...

وای چقد منی لنتی منم همینطوریه

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
به نظر من این رابطه تموم شده اما برو بهش بگو که آقای خفن  رابطه رو اینطوری تموم نمیکنن  بگ ...

دلشو ندارم :(

هنوز دوسش دارم میترسم اینکارو کنم بعدا پشیمون شم

وااای میفهمم چی میگی. منم از این رابطه واقعا دلسرد شدم انقدر دعوا کردیم که دیگه هیچ شور و شوقی تمون ...

منم دوسش دارم با اینکه دلم شکسته ازش تو دوران عقدمون بجای عشق و محبت فقط دعوا اونم سر مامانش بابام میگه طلاقتو میگیرم این هنوز بچس بذار ور دل ننش. دق میکنم ی هفتس نمیدونه مردم یازندم😭با این همه بازم دوسش دارم میخوام اگه برگرده تلافی کنم

شما تو اون مدت ۲۰ روز حتی پیامم نفرستاد؟چون شوهر من ی هفتس  نه پیام میفرسته نه زنگ‌میرنه؟دارم م ...

ن بخدا ببین من مقصر بودم واقعا قبول دارم مقصر بودم شوهرم گف‌ بذار ی مدت تنها باشم این برام خیلی نگران کننده بود چون خیلی ادم‌صبوری بود تو ۲۰‌روز ن بهش زنگ زدم ن پیام ن استوری هیچییی ولی داشتم سکته میکردمممم ن میدونستم جدامیشیم ن می دونستم با همیم ی شرایط داغون کننده ای بود هر شب گریه میکردم ولی ب خانواده ها نگفته بودیم خیلی سخت بود😔 اون بیشورم تو ۲۰ روز حتی ۱ زنگ‌نزد بهم ولی بدش برگشتیم بهم خیلی بهتر از قبل شدیم