2777
2789
عنوان

اونایی که تو رابطه هستید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 101 پست
آره وابستش شدم به شدددت :((( یکم دیگه وایمیسم اگه خبری ازش نشد ۴ تا کلفت بارش میکنم و تموم میکنم.

ن دخترررررر اونجوری دور ورش میداره

منطقی و اروم و بی تفاوت بگو یا کامل باش یا کلا نباش بگو تصمیمتو بگیر

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
اینکه قبول کنی یا نه رو خودت بهتر میدونی ولی تجربه به من نشون داده نمیشه دوست اجتماعی بمونیم. چون با ...

وای من بدتر از شمام

دو سال پیش تو خیابون وایساد دو تا زن رد شدن بعد حرکت کرد الانم ک الانه دعوا میندازم در حدی ک کارش ب خود زنی میرسه میگم تو منظور داشتی گفت من انسانیت ب خرج دادم اونام سنشون زیاد بود اما من تو سرم نمیره

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه قبول کنی یا نه رو خودت بهتر میدونی ولی تجربه به من نشون داده نمیشه دوست اجتماعی بمونیم. چون با ...

خب عزیزم منم نمیتونستم تحمل کنم ولی وقتی اعتراض میکردم میگقت اگه میخوای حساس باشی اصلا همون بهتر حرفم نزنیم😑😞

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اگه مثلا تا یه ماه خبری ازش نشه یعنی تمومه دیگه :(‌ حداقل حرفام تو دلم نمونه.  انقدرررر تو ذهن ...

ای خدا تو چقد منی من میترسم حرفی بزنم بهش بره

اینا پررو ان بخدا. دوس پسر منم همییشه دست پیش رو میگیره. هر جا هم به نفعش نباشه سکوت میکنه.هیییچ حرف ...

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5  

تایپک در مورد دوست پسر ممنوعه استارتر

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
ن دخترررررر اونجوری دور ورش میداره منطقی و اروم و بی تفاوت بگو یا کامل باش یا کلا نباش بگو تصمیمتو ...

خیلی حرصمو دراورده. انگار اروم باهاش حرف بزنم دلم خنک نمیشه

وای من بدتر از شمام دو سال پیش تو خیابون وایساد دو تا زن رد شدن بعد حرکت کرد الانم ک الانه دعوا مین ...

نه دیگه تو خیلی حساسییی. 

ما شب قبل از رفتنش دعوامون سر این بود که من گفتم وقتی رسیدی هرکسی رو میخوای برو ببین فقط فلان دختره که صد بار گند زده تو رابطه ما و میدونی کرم داره رو نبین. قبول نمیکنه میگه من اختیار ندارم کی رو ببینم کی رو نبینم :|

چیشد عزیزم خبری نشد؟

نه. خیلی خیلی دلم شکسته.

موضوع اینه که اگه مثلا درگیر بود میگفتم خب وقت نداره و درگیر خانواده اشه و فلان. ولی دارم میبینم روزی حداقل دو سه بار توییت میکنه یا کلی تو واتزاب آنلاینه. نمیشه برای این چیزا وقت داشته باشه و برای من نداشته باشه دیگه.

تو چه خبر؟ 

نه. خیلی خیلی دلم شکسته. موضوع اینه که اگه مثلا درگیر بود میگفتم خب وقت نداره و درگیر خانواده اشه و ...

اره دقیقا منم هیچ خبری نشد مثل تو دلتنگ و دلشکستم دیرور دیدم پروفشو عوض کرده قلبم اومد تو دهنم تا بیینم چیه