2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتون کاره اشتباهی کردم

453 بازدید | 33 پست

سلام 

من عقدم دیشب با شوهرم رفتیم خرید کردیم پالتو گرفتم و کفش بهش گفتم دیگ شب یلدا نمیخواد واسم بگیرین همینارو بیارین واسم با بقیه چیزایی ک خودتون میخواین بگیرین در صورتی ک شوهرم حقوقش بد نیس 

ولی جاریم هر سری اومده با شوهرش خرید کرده با خودش برده نظرتون من خودمو بی ارزش کردم 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

شوهرشم حقوق خیلی کمتراز شوهر منه

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

واقعا انقد ذهنم درگیر بودا هی میگفتم چرا گفتم بهش 

به نظرم کلا عادت کن از الان که هیچیو با جاریت مقایسه نکنی،

کاری رو انجام بده که فکر میکنی درسته و باعث راحتی خودت و همسرته، 

بیخیال که بقیه چیکار میکنن 

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱
اگه وضعش خوبه نباید میگفتی  اصلا چیزی نمیگفتی از شب یلدا

اخه دیشب یهو تیکه انداخت بیرون بودیم گف اینم وای عیدیت تقریبا شد ۹۰۰ همینا پیش خودم گفتم بزا خودم زودتر بگم 

به نظرم کلا عادت کن از الان که هیچیو با جاریت مقایسه نکنی، کاری رو انجام بده که فکر میکنی درسته و ب ...

اره واقعا حرف درستی زدی  یکم حسودم من😅