2821
2789
عنوان

مادرشوهرم تا وقتی....

594 بازدید | 50 پست

ی اخلاقی داره ک خیلی بده ..مثلا تا مادرشوهرش زنده بود من چندباری رفتم خونش سر زدم دیدم خونش بهم ریختس جارو کشیدم جمع جور کردم مادرشوهر خودم انگار بدش می اومد میگفت نباس رفت خونش  ..بعدش ک فوت شد مادرشوهرم رفت پیش عمه های شوهرم گفت من عروسمو میفرستادم اینجارو جمع کنه اینجوری میگفت ک عمه ها بهش نتوپن بگن کجابودید چرا نمیاید .(کجا بابا من خودم میرفتم ایشون تازه ی جورایی میگفت نرید )اینجا ازم سو استفاده کرد ..خواهرخودش مریض بود ۴شب بیمارستان رفت مادرشوهرم التماس میکرد توروخدا برو بجای من برو ..من رفتم شب پیشش موندم بعدا ب همه گفته بود عروسم ب جا من اومد عروسم رفت انگار من رفتم 🙁 ی بارم ی نفر رفت خونه بخت اصرار کرد توردخدا پول ندارم من ..تو ی هدیه خوب گرون بخر من خریدم بعدش ک خرش از پل رد شد مسخره میکرد منو میگفت تو هدیه گرون خریدی .از تو گرونتر هم خریده بودن😏(خوب من به حرف خودش گوش کردم مسخره چی و میکنه🙄🙄).مثلا میگه خونه فامیلام برید سر بزنید وقتی میریم میام میگه چی بردید میگم مثلا میوه از باغ بردیم شروع میکنه مسخره کردن میگه میوه بردین اونا ک هیچی نمیدن بهتون🙄😏ی سری خیلی التماس کرد باهاش برم دکتر من صدبار باهاش رفتم دکتر و خرید و اینا ..بعدش ک خرش از پل گذشت هی میگفت خودم رفتم خودم بلد بودم ..ی بارم گیر داد وای فای مارو درست کن درست کردم .بعدش مسخره میکرد میگفت کی بهت داده دامادم ؟دخترم کی🙄🙄خودشم پیشم بودا جز اون و من کسی نبود 😐😐😑😑جاریم اینکارارو نمیکنه ها ایشون  وقتی کارش گیره خوبه و التماس میکنه اما بعدا ک خرش از پل گذشت مسخره میکنه میخوام ببینم چیکارکنم 

مثلا همین مادرشوهرش ک فوت شده بود خواهرشوهرم اصن نمی اومد تو مراسما مادرشوهرم هی گیر داده بود وایسا وایسا تو اینجا باش ..تو نرو ..حتی درگوشم گفت چای اوردن برات بخور نخوری به من تیکه میندازن 🙄🙄🙄من تمام حرفاشو گوش کردم ایشون یک ماه و خورده ای ک گذشت میخندید میگفت مشکیاتونو زود دراوردید چهلم نشده هرهر میخندید .. خوب اون روز ک اصرار میکردی میگفتی ب دخترم زنگ بزن بیاد تومراسم نمی اومد هی التماس میکردی توروخدا تو وایسا .یادت رفت ک الان مسخره میکنی ۰😏😏😏چ رفتاری کنم  بی چشم  رو هست .. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واي مادر شوهرت مشکل داره

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
وقتی چند بار دیدی این رفتارو داره دور بعد براش کاری نمیکردی

چی جوابشو بدم وقتی مسخره میکنه ..مثلا رک بهش بگم شما بودی اصرار داشتی فلان کارو کنم یادت رفته ...یا با سیاست بهش بگم؟

گوش نکن به حرفاش خب

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز