2777
2789
عنوان

عیب دگران....

53 بازدید | 9 پست

هـرکـه عـیـب دگـران پـیـش تـو آورد

شـمـرد بـی گـمـان عـیـب تـو پـیـش دگـران خـواهد بـرد....

چند درصد موافقی؟....!

به خودت میای تنهایی رخنه کرده تویِ تارو پودت...!

1000 درصد

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ی سوال ببخشید البته خودت دینت رو انتخاب کردی؟

اولش از پدرم به ارث رسیده بعدش خودم

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
اولش از پدرم به ارث رسیده بعدش خودم

اهان

به خاطر پدرتون یا خودتونم نقش داشتید در انتخاب؟

میشه بپرسم چرا این دیمو انتخاب کردید؟

من مسیحی زیاد اطرافم هست که خودشون دینشونو انتخاب کردن و این یه سوال بزرگه برام ک چرا این دینو انتخاب میکنن؟

به خودت میای تنهایی رخنه کرده تویِ تارو پودت...!
اهان به خاطر پدرتون یا خودتونم نقش داشتید در انتخاب؟ میشه بپرسم چرا این دیمو انتخاب کردید؟ من مسی ...

ببخشید من برای توضیح در این زمینه اینجا به چالش کشیده میشم و نی نی یارها هم تذکر دادن چند بار