2777
2789

دخترا من از دیجی کالا یه چیزی برا خواهرم میخوام سفارش بدم اونجا غریبه زیاد آدرس رو دقیق نمیدونه... کسی از شما طرفای فردیس شهرک ارم خیابان گلستان یک هست؟؟؟ اصلا این آدرس درسته؟ شهر فردیس داخلش شهرک داره؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی گلم 😘خودم سرچ کردم سردرنیاوردم  

آره عزیزم

آدرس کامل تر میشه فردیس ، شهرک ارم، بلوار آزادگان ، گلستان یک  + پلاک و اسم ساختمون

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

الان درستش کردم 😁

میگم کیانا پست فردیس خیلی شلوغه؟ یا دوره نسبت به آدرس خواهرم اینا؟؟؟خواهرم میتونه بره بگیره در عرض یکساعت یا راهش خیلی دوره... از اونجایی که چک کردی میتونی اینم ببینی؟

😰😰 انقد استرس دارم یکبار با همین آدرس فرستادم رسید یکبارم برگشت خورد دوس دارم حتما برسه دستشون

ببین برای دیجی کالا مهم آدرس نیس

مهم اون علامتی هس ک رو نقشه میزنه

الان بهش بگو بره تو دیجی کالا قسمت آدرس 

روی نقشه جایی ک خونش هست و دقیق بزنه 

گزینه مکان یابی گوشیشم باید روش باشه 

میگم کیانا پست فردیس خیلی شلوغه؟ یا دوره نسبت به آدرس خواهرم اینا؟؟؟خواهرم میتونه بره بگیره در عرض ی ...

آره الان برات چک میکنم

ببین برای دیجی کالا مهم آدرس نیس مهم اون علامتی هس ک رو نقشه میزنه الان بهش بگو بره تو دیجی کالا ق ...

آخه من سفارش میدم دیگه باید خودم بزنم راستش گوشیش خراب شده من براش گوشی خریدم از دیجی کالا پس باید حسابی رو اون آدرس نقشه دقت کنم

آخه من سفارش میدم دیگه باید خودم بزنم راستش گوشیش خراب شده من براش گوشی خریدم از دیجی کالا پس باید ح ...

آره عزیزم

الان دیدم اداره پست فردیس تو خیابون شهدای فردیسه نبش فلکه سوم و یه ربع راهه و خواهرت نزدیکه بهش